PROCURIO SNIMAK MILICE VELIČKOVIĆ IZ ŠIMANOVACA! Rijaliti trudnici PREKIPELO, rešila da se LIČNO OBRAČUNA sa Terzom?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno zapretila!

PROCURIO SNIMAK MILICE VELIČKOVIĆ IZ ŠIMANOVACA! Rijaliti trudnici PREKIPELO, rešila da se LIČNO OBRAČUNA sa Terzom?!

Foto: instagram.com/comaara/printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milica i Terza

Kako je raskid Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze tema broj jedan u "Eliti 8", sinoćna emisija "Pitanja novinara" upravo je počela sa njima i njihovom odlukom da stave tačku na odnos zbog kog je Terza rizikovao sve. Aneli Ahmić se poistovetila sa Terzom, kog grize savest zbog onoga što priređuje trudnoj Milici Veličković, pa je Sofiji poručila da je znala u šta se upušta:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

 

- Imala sam sličnu situaciju, kad sam bila u vezi, vukla me ta neka savest. On će svakako misiti na Milicu, a Sofija je morala da zna u kakav odnos ulazi. On ima težinu, jer Milica je trudna. On će tek imati prebačaje, biće tu svega - rekla je Aneli Ahmić, a onda je druga cimerka dala svoj sud.

- Sa Sofijom ne provodim vreme, menjam mišljenje u hodu. Zvučalo mi je bezveze, jer znamo šta je sve Terza stavio na kocku. On za gomilu stvari nije u pravu, ona ima pravo da zahteva neke stvari. Prvi put pokazuje i neku ljubomoru. Nema veze i to pijanstvo, Terza je varao Milicu i trezan. Ona definitivno ima emocije prema njemu, a Miličin potencijalni ulazak je problem za njega. Ona je taktična, sve mi se više sviđa - rekla je Milena Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Ovo naslućivanje ulaska trudne rijaliti zvezde unelo je nemir i nespokojstvo između Sofije i Terze, a Janićijevićeva je na sve načine nastojala da zaštiti svoj  interes.

- Ušla sam u ovaj odnos koji ima veliku težinu od samog početka, nije lepo da se tako ponaša. Do skoro je bio nežan i pažljiv i želeo da stalno budemo zajedno. Brzo se promenio i osećam se kao da sam sama u vezi, s obzirom na njegovu odsustnost. Nije mu interesantno to što ja pričam, nemamo ni teme za razgovor - govorila je Janjićijevićeva. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija

Nedugo zatim oglasila se i Milica Veličković, koja je putem svog profila na društvenoj mreži instagram podelila snimak iz peroda kada je bila učesnica rijalitija. Objavu je pratila i pesma "Kraljica" pevačice Seke Aleksić.

Foto: instagram.com/comaara

Miličin stori

"Ma nemoj žaliti sestro
što te je varao
nek' ide gde mu je mesto
pravo u pakao.
Nijedno muško na svetu
ne voli jadnice
i zato ne žali, sestro
ne daj se kraljice!
Na ovom svetu devojke nema
koja se nikada primila nije
na glupe laži nekog kretena
zbog koga suze danima lije.
Vrati mu stvari, zapali mu sliku
osmeh na lice i isturi grudi
obriši suze i popravi šminku
naruči piće i vesela budi!,
glasi tekst pomenute pesme za koju očigledno Milica smatra da je autobiografska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading