NAKON TRIJUMFA: Oglasio se i Predrag Mijatović - evo šta je imao da poruči! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi protiv Čukaričkog je rešen onako kako su svi u Humskoj očekivali.

NAKON TRIJUMFA: Oglasio se i Predrag Mijatović - evo šta je imao da poruči! (VIDEO)

Foto: YouTube/printscreen/FK Partizan

Fudbaleri Partizana su ostvarili važan trijumf na "novom početku".

U derbi meču 13. kola Superlige Srbije crno-beli su savladali Čukarički rezultatom 3:1 i pored činjenice da je ekipa sa Banovog brda nakon prbog poluvremena imala rezultatsku prednost.

Nakon meča javnosti se obratioi Predrag Mijatović koji je za klupski YouTube kanal rekao:

- Pre svega čestitke igračima na pobedi. Ono što bih ja potencirao je karakter, da od negativnog rezultata preokrenu i pobede. Što se tiče navijača, pravi ambijent, to je ono što treba da se dešava na stadionu. Moramo mnogo da poradimo na drugim stvarima, igračkom kadru, da promenimo svest kod nekih stvari, u svakom slučaju pozitivno kada se pobedi. 

Na kraju je Mijatović jednu stvar posebno istakao:

- Iskreno posle moje karijere nikada nisam bio u ovoj loži. U ovakvom ambijentu, tako pozitivnom, gde smo napravili nešto što je interesantno, da se odavno nije video ovakav ambijent i iskreno uzbuđen sam. 

 

 

Da podsetimo, nakon ugo vremena tribine Partizanovog stadiona su bile popunjene, a čini se da je atmosfera na početku meča i vezala noge izabranicima Sava Miloševića.

U takvoj igri gosti su bili bolji rival u većem delu prvog poluvremena što je prouzrokovalo i gol prednosti, a u listu strelaca se upisao mladi Mihajlo Cvetković u 24. minutu.

Isti igrač je mogao u finišu prvog dela igre da postane i junak kluba sa Banovog brda, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Nastavak meča donosi potpuno drugačiju sliku na terenu. Partizan je preuzeo inicijativu. Atakovali su crno-beli ka golu i takva igra im je urodila plodom u 54. minutu. Đorđe Jovanović je oboren u šesnaestercu i dileme nije bilo, jedanaesterac. Siguran izvođač bio je ko drugi do Birbas Natho.

Samo 11 minuta kasnije Filipović se vinuo kroz vazduh i glavom doneo prednost crno-belima, da bi "tačku na i" stavio Kalulu golom u poslednjem minutu meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading