"MATORA JE ISKORISTILA NJENU SLABOST" Stravični detalji o RASKIDU sa Stefani Grujić ugledali svetlost dana! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujak Stefani Grujić otkrio sve detalje nakon raskida sa Jovanom Tomić Matorom!

"MATORA JE ISKORISTILA NJENU SLABOST" Stravični detalji o RASKIDU sa Stefani Grujić ugledali svetlost dana! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Vest o raskidu Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore izazvala je pravu buru u javnosti. Fanovi su zatečeni, a mnogi nagađaju o razlozima ovog neočekivanog kraja veze. Međutim, ono što je posebno iznenadilo javnost jeste izjava ujaka Stefani Grujić, Miloša, koji je otkrio neke detalje o njihovom odnosu.

Ujak Stefani Grujić, Miloš, koji je inače blizak bio sa Jovanom, odlučio je da progovori o ovom slučaju. 

- Ja sam bio u šoku kako se sve to desilo. Iskreno, kasnije sam shvatio neke stvari. Stefani je bila jako povređena nakon odnosa sa Zolom i tražila je neku utehu i podršku, a jedina joj je Matora to pružila. Samim tim je iskoristila situaciju i njenu slabost, gde je uspela da je mentalno i psihički slomi. Stefani nije bila sva svoja u tim trenutcima. Da bi ostala do kraja rijalitija u Matoroj je videla tu sigurnost, a Matora je znala to da iskoristi i naplati - otkriva ujak od Stefani, pa dodaje:

- Nakon njenog izlaska naš odnos se drastično promenio zbog njenog postupka. Stefanina mama je bila u stalnom kontaktu sa Matorinim roditeljima. Stefani nije imala mesto boravka u Beogradu, a Matora joj je bila jedini način da ostane u Beogradu i da se snađe na taj način. Ja poznavajući Stefani znao sam da će da iskoristi situaciju, ali koliko je iskoristila situaciju, toliko je iskoristila i Matoru. Ja njima želim sreću i da se pomire, jer sličan se sličnom raduje. Moram da kažem da mi je žao Matore jer ovo nije zaslužila - poručio je Stefanin ujak za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading