MITROGOL NE STAJE: Novi pogodak srpskog reprezentativca - nastavlja da teroriše golmane! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak blistavih partija.

MITROGOL NE STAJE: Novi pogodak srpskog reprezentativca - nastavlja da teroriše golmane! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbalski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, nastavlja da blista u dresu Al Hilala u ligi Saudijske Arabije. Na utakmici protiv Al Tavuna, Mitrović je još jednom pokazao svoj talenat i postigao gol već u 15. minutu utakmice. Akcija je bila brza, a Mitrović je sa svojom oštroumnošću na terenu uspeo da isprati loptu i postigne gol nakon preciznog pasa Žoaa Kansela.

Mitrovićeva impresivna forma u Saudijskoj Arabiji ne prestaje da iznenađuje. Ovaj gol je samo još jedan u nizu uspeha koje je postigao od kada je prešao u ovaj klub. Njegova sposobnost da prati akcije i postiže golove čini ga ključnim igračem u timu, a svaki njegov gol donosi veliku radost navijačima Al Hilala.

Mitrovićev gol je rezultat kvalitetne pas igre tima, ali i njegove izuzetne sposobnosti da se nađe na pravom mestu u pravom trenutku. Njegova efikasnost u napadu predstavlja veliku prednost za Al Hilal i doprinosi njihovim uspesima u takmičenjima.

 

 

Aleksandar Mitrović je još jednom pokazao zbog čega je jedan od najcenjenijih fudbalera sa Balkana. Njegova posvećenost i talenat su neosporivi, a njegovi golovi su sinonim za uspeh i radost za navijače širom sveta.

Aleksandar Mitrović nastavlja da ostavlja veliki trag u Saudijskoj Arabiji, a njegove partije i golgeterski niz svakim danom sve više impresioniraju ljubitelje fudbala. Nastavak praćenja Mitrovićeve karijere će svakako biti tema interesovanja kako srpskih, tako i svetskih medija.

Treba podsetiti da je Aleksandar Mitrović, srpski fudbaler koji je svojevremeno nastupao za Fulam u engleskoj Premijer ligi, već neko vreme privlači pažnju javnosti svojim mogućim povratkom u Premijer ligu. Iako je bilo spekulacija o interesovanju Čelsija za Mitrogolov povratak, izgleda da su finansijski faktori odložili ovaj transfer.

Velika plata koju Aleksandar Mitrović ima u Al Hilalu, a ona iznosi 25.000.000 evra godišnje prolongirala je dogovor sa ljudima iz Čelsija. Srpski reprezentativac ima ugovor do juna 2026. godine, a pre mesec dana bilo je pisanja od strane saudijskih medija, da klub Mitroviću nudi produžetak saradnje, uz finansijski poboljšan ugovor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading