PUKLA BRUKA! Miona htela Nenadovu BEBU - ON NIJE HTEO da joj napravi, roditelji joj ovo NIKADA neće oprostiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi!

PUKLA BRUKA! Miona htela Nenadovu BEBU - ON NIJE HTEO da joj napravi, roditelji joj ovo NIKADA neće oprostiti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poslednjih dana, rijaliti "Elita 8" je bio poprište žestokog sukoba između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Sve je kulminiralo kada je Ša izneo šokantnu izjavu da više ne želi da ima bebu sa Mionom, te da ga je ona duboko razočarala.

Iznenadna odluka Nenada Aleksića Ša da se distancira od ideje o zajedničkom detetu sa Mionom Jovanović izazvala je pravu buru emocija unutar rijaliti kuće. Mnogi su bili zatečeni ovom izjavom, a Miona se suočila sa dubokim šokom i razočaranjem zbog ovakvog obrta događaja.

- Što si hteo dete sa mnom, ako nisam najbolja? - upitala je besno Miona. 

- Hteo sam! Ali tebe radi rijaliti! Učestvujem dok učestvujem, da bih zaradio pare! Bolje mi je da komentariše druge, nego da se svađa sa mnom! Zašto se svađam za teme? Da ne bih imao našu temu, tačka kraj! Ti hoćeš da budeš prva tema! - odbrusio je Ša.

Međutim, uprkos ovoj žestokoj svađi, tokom dana je došlo do neočekivanog preokreta. Miona i Ša su uspeli da pronađu zajednički jezik i reše svoje nesuglasice. Emotivno pomirenje između njih dvoje izazvalo je talas olakšanja kod ostalih učesnika rijalitija, ali i kod vernih gledalaca koji su pratili ovu dramu.

Foto: Printscreen/Pink TV

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović Elita 8

 


Nakon što su se Miona i Ša pomirili, atmosfera u rijaliti kući se popravila, a ostali učesnici su iskazali olakšanje zbog smirivanja tenzija. Mnogi su izrazili nadu da će ovo emotivno pomirenje doneti stabilnost i harmoniju među učesnicima, te da će se fokus ponovo prebaciti na izazove i zadatke unutar kuće.

Sukob između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša definitivno je označio jedan od najintenzivnijih trenutaka u rijalitiju "Elita 8". Ipak, njihovo emotivno pomirenje je podstaklo nadu da će se odnosi među učesnicima stabilizovati, te da će se fokus ponovo preusmeriti na izazove rijaliti života. Sve oči su sada uprte ka daljem razvoju događaja unutar kuće, dok gledaoci s nestrpljenjem očekuju nove preokrete.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading