PEJA OTKRIO SVE O JOVANOVIM DUGOVIMA! Ovo Ena Čolić ne zna o njegovom sinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Pejić Peja bez dlake na jeziku!

PEJA OTKRIO SVE O JOVANOVIM DUGOVIMA! Ovo Ena Čolić ne zna o njegovom sinu!

Foto: Dragan Kadic, Foto: Nemanja Pančić, Estock

U emisiji "Premijer - Vikend specijal", voditelj razgovarao je sa Zoranom Pejićem, poznatijim kao Peja, koji je otkrio neke zanimljive detalje o zarađivanju na proslavama u inostranstvu. Peja je istakao da se lepo zarađuje kada se radi, te da je tokom svoje karijere imao priliku da ostvari značajne prihode na ovaj način.

Pored toga, Peja je uputio čestitke bivšoj supruzi Zlati povodom slave, ističući da je ona i dalje važan deo njegovog života. Naglasio je da je njihova podrška sinu Jovanu prioritet, te da su uvek tu jedno za drugo, bez obzira na sve.

- Zlata je moj prijatelj i uvek smo jedno za drugo tu. Moram da kažem da smo ona i ja tu i za našeg sina i to je za nas najvažnije.

Republika

Foto: E/stock, Printskrin/RTV PINK

Zoran Pejić Peja o Eni Čolić i Jovanu Pejiću

 


Interesantno je bilo čuti Pejin komentar o sinovljevom izboru devojke, gde je istakao da podržava Jovanovu slobodu da bira svoju partnerku. Takođe, demantovao je navode o sinovljevim dugovanjima, ističući da bi Zlata, njegova bivša supruga, to nikada ne dozvolila.

- Ma super je to, ima tu više devojaka sa kojima on može da bude, ali neka on bira. Ena mi je lepa, a sada da li će oni biti zajedno to od njih zavisi - rekao je Peja pa je otkrio da li je njegov sin dužan nekome novac:

- Ma to su laži, pre svega to se nikada ne bi desilo, Zlata to ne bi dozvolila nikada. Ona je radila sve za njega, spavali smo po koferima, aerodromima samo da bi zaradili za našu decu. Zlata se borila da zaradi kako bi deci pružila bolji i lep život - rekao je Peja.

Zoran je otkrio da nema sreće u ljubavi:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zoran Pejić Peja

 

- Pravim greške, ja dajem celog sebe, ali zeznem se, mada lagano šta da se radi - rekao je Peja i otkrio da li se čuje sa Sašom Popovićem:

- Čujemo se, bori se i mnogo je bolje. On je moj prijatelj i jako mi je drago da ide na bolje i svim srcem sam uz njega. Mi smo proživeli život zajedno - dodao je Peja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading