EVO ODAKLE NOVAK ČEKA KRAJ SEZONE: Sa egzotične destinacije gleda na Završni masters (FOTO)

Autor:

Sport

27.10.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa Nole, a i zaslužio je

EVO ODAKLE NOVAK ČEKA KRAJ SEZONE: Sa egzotične destinacije gleda na Završni masters (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je dobio sjajne vesti iz Beča, gde je Aleks de Minor izgubio u polufinalu od Karena Hačanova rezultatom 6:2, 6:4. Ovaj poraz znači da i dalje gleda u leđa Srbinu u ATP trci. Novakovi navijači rado bi videli njegovu pojavu na Završnom mastersu u Torinu, iako to nije primarni cilj našeg asa, ali je i dalje u trci. 

Ipak, nakon napornih teniskih obaveza, Novak je odlučio da sebi priušti preko potreban odmor na prelepim Maldivima. Ovaj tropski raj pruža mu priliku da se opusti, uživa u sunčanju i provodi vreme sa porodicom, daleko od teniskih terena.

Za Novaka, odmor na Maldivima predstavlja važan deo priprema za naredne izazove. Znamo da on uvek ističe da mu vreme provedeno sa porodicom pomaže da obnovi energiju i pripremi se za napore koji ga očekuju na velikim turnirima. Ovo naglašava važnost balansa između sportskih obaveza i vremena za opuštanje.

 

Fotografije koje su postavili navijači na društvenim mrežama prikazuju Novaka kako uživa u predivnom okruženju Maldiva. Sunčanje, kupanje i aktivnosti na plaži pružaju mu priliku da se potpuno opusti i napuni baterije za buduće podvige.

 

Posdetimo, De Minor ostaje deveti na ATP listi, dok je Đoković i dalje na šestom mestu sa 3,910 bodova. Iza njega su Kasper Rud sa 3,855 i Andrej Rubljov sa 3,720 bodova, dok je Australijanac na 3,555 bodova. U Torinu će igrati najboljih osam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading