ĐOKOVIĆ ODUSTAO OD OVE GODINE! Evo koje su posledice njegovih odluka!

Autor:

Sport

23.10.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se pitanje da li je možda Đoković sve to svesno odlučio?

ĐOKOVIĆ ODUSTAO OD OVE GODINE! Evo koje su posledice njegovih odluka!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, izgubiće čak 1.000 bodova koji su mu pripali prošle sezone kada je osvojio titulu pobedivši u finalu Grigora Dimitrova, ali plasman na ATP listi najboljem teniseru svih vremena nije preterano bitan.

Ono što postaje situacija koja u kratkom roku može da bude posledica propuštanja mastersa u Parizu jeste izostanak i sa Završnog turnira u 2024. godini.

Đoković je trenutno na šestom mestu u ATP trci, a najboljih osam u 2024. godini će obezbediti igranje u Torinu. Izvesno je da će Đokovića uskoro prestići Kasper Rud i Andrej Rubljov, a to bi mogao da učini čak i Aleks de Minor.

Republika

Foto: youtube prinntscreen

Novak Đoković

 

Australijanac ima 550 bodova manje od Đokovića, a pred njim su turnirir u Beču, Parizu i Beogradu i potencijalnih 1.750 bodova.

Pored De Minora, opasnost predstavljaju Tomi Pol i Grigor Dimitrov koji bi morali da zabeleže loše rezultate kako bi Novak dobio mesto među osam najboljih u sezoni.

Sa druge strane, u slučaju da se njegovo ime nađe na spisku učesnika u Torinu, moguće je da Đoković zapravo i ne želi da zaigra na severu Italije, te da je svesno odlučio da propusti Pariz.

Postavlja se pitanje da li je možda Đoković svesno odlučio da propusti Pariz jer možda i ne želi da zaigra u Torinu. Činjenica da je odlučio da propusti masters može ukazivati na to da Đoković ima druge prioritete ili planove za naredni period.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading