NOVAK ŠOKIRAO ODLUKOM! Ovako nešto se nije očekivalo od njega!

Autor:

Sport

21.10.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznato zbog čega je Novak Đoković to odlučio.

NOVAK ŠOKIRAO ODLUKOM! Ovako nešto se nije očekivalo od njega!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, iznenadio je teniski svet svojom odlukom da odustane od nastupa na masters turniru u Parizu. Nakon poraza u finalu Šangaja, Đoković je sakupio veliki broj novih bodova, što ga je ponovo uveo u trku za Završni masters turnir sezone. Međutim, odlukom da se povuče iz Pariza, postavlja se pitanje njegovog učešća na turniru u Torinu.

Još uvek nije poznato zbog čega je Novak Đoković odlučio da se povuče iz Pariza, ostavljajući fanove i stručnjake u neizvesnosti. Ranije tokom sezone, Đoković je isticao važnost nastupa na velikim turnirima i svoj cilj da osvoji nove grend slem titule. Takođe, naglašavao je i planove da provodi što više vremena sa porodicom i najbližima, što bi mogao biti jedan od razloga za ovu neočekivanu odluku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Ova vest izazvala je brojne reakcije među teniskim entuzijastima i stručnjacima, koji su započeli spekulacije o mogućim razlozima iza Đokovićevog povlačenja. S obzirom na njegovu izuzetnu posvećenost tenisu i ambicije za osvajanjem novih titula, mnogi su iznenađeni njegovom odlukom da propusti ovaj turnir.

Dok se teniska javnost i dalje pita zašto je Đoković odustao od Pariza, njegovo učešće na Završnom masters turniru u Torinu ostaje pod znakom pitanja. Fanovi širom sveta nadaju se da će uskoro dobiti više informacija o ovoj situaciji i da će njihov omiljeni teniser nastaviti da se takmiči na najvišem nivou.

Novak Đoković je još jednom iznenadio sportski svet svojom odlukom da odustane od masters turnira u Parizu. Razlozi za ovu odluku još uvek nisu jasni, ali jedno je sigurno - teniska javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i nadu da će Đoković uskoro ponovo zaigrati na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading