MAJKA UROŠA STANIĆA ZAVRŠILA NA LEKOVIMA! Otkriveni svi POTRESNI DETALJI, procurilo u Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić dobio brutalne uvrede!

MAJKA UROŠA STANIĆA ZAVRŠILA NA LEKOVIMA! Otkriveni svi POTRESNI DETALJI, procurilo u Elitu!

Foto: youtube.com/Premijera Official

U poslednjoj epizodi rijalitija "Elita 8", gledaoci su imali priliku da svedoče žestokom sukobu između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića. Kao ljuti rijaliti neprijatelji, njih dvojica su ušli u verbalni okršaj koji je kulminirao uvredama upućenim jedan drugom.

Nenad Aleksić Ša je izneo niz uvreda na račun Uroša Stanića, među kojima su se posebno istakle one koje su bile upućene Uroševom ocu. Ove uvrede su izazvale burne reakcije u kući "Elita 8" i kod gledalaca koji su pratili ovaj sukob.


Jedna od najšokantnijih uvreda koje je Nenad Aleksić Ša uputio Urošu Staniću odnosila se na Uroševu majku.

- Mama ti k*rva! Mamu si na lekove navuku! Mama ti pije lekove! Mama ti je pije lekove, zbog tebe! Lekove! Mama ti je k*rva! Mama ti je na lekovima! - ponavljao je Nenad.


Ovakve uvrede su izazvale reakciju kod ostalih učesnika rijalitija, ali i kod publike koja je burno komentarisala ovaj incident na društvenim mrežama. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje i istakli da su uvrede na račun porodice neprihvatljive, bez obzira na okolnosti.

Iako je sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića bio žestok, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati njihov odnos u rijalitiju "Elita 8". Ovo nije prvi put da su njih dvojica ušli u konflikt, ali je svakako jedan od najkontroverznijih trenutaka u dosadašnjem toku ovog televizijskog šou programa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading