SOFIJIN KRIMINALAC PRETI IZ ZATVORA! Bivši joj uputio OPOMENU, Terzu čeka PAKAO, Milica dobila JEZIVE PORUKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Sofije Janićijević besni po zatvoru!

SOFIJIN KRIMINALAC PRETI IZ ZATVORA! Bivši joj uputio OPOMENU, Terzu čeka PAKAO, Milica dobila JEZIVE PORUKE!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Shutterstock

Bivši dečko takmičarke ,,Elite 8" Sofije Janićijević nalazi se već izvesno vreme u zatvoru i odatle preti da se ni ona, ali ni Bora Terzić neće lepo provesti kada izađu iz rijalitija. Kako dalje prenose mediji, Milici Veličković su se javili bliski ljudi Sofijinog bivšeg dečka i preneli su joj kako je reagovao kada je saznao šta mu voljena radi po rijalitiju. 

Navodno je dečko porklom iz Makedonije i uopšte nije karakterno sladak.

- Sofija i on su dugo bili zajedno oko pet godina. Dao joj je sve u životu, novac za estetske operacije, on je uložio pare i u taj salon nameštaja, ma pružio joj sve. Kada je završio u zatvoru Sofija ga je obilazila i on joj je rekao da želi da bude fer i da ako se zaljubi u nekog dok je on lišen slobode da mu kaže, a da će je on  razumeti. Zato je ona rekla kada je ulazi u rijaliti da je slobodna. on nije ni znao da će ona ući. To mu je bio prvi šok, a ovo sa Terzom je bila kao koja je prelila čašu. Poludeo je! Milici se javio njegov drug i sve joj je ovo ispričao. Preneo joj ej da je Sofijin bivši rekao da će Terzi izbiti sve zube iz glave, a da nju čeka tek pakao. On neće da ih ostavi na miru, a kako je Milici taj njeov drug rekao, on izlazi u avgustu sledeće godine iz zatvora - priča izvor blizak Milica za Skandal i dodaje:

Foto: Red tv printscreen

Milica Veličković Elita 8

 

- Milica je sa još nekih strana dobila informacije o tom dečku i njegovoj vezi sa Sofijom. Mešutim, nju sada smaraju i kamataši kojima je Terza dužan. Nit zna kada je on uzeo te pare, nit zna za šta mu trebale. Nju smaraju jer su čuli da njegov honorar leže njoj na račun. Zapretila im je da ako nju pozovu još koji put da će sve prijaviti policiji, jer ona sa Terzom nema ništa. Rekla im je da se obrate njegovoj porodici. Haos je, ni Terza, ni Sofija neće da žive u miru napolju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading