SUSRET KOJI JE NACIJA ČEKALA! Milica Mitrović najavila VANREDNI ULAZAK u "Elitu 8" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će učesnik rijalitija upoznati svog biološkog oca!

SUSRET KOJI JE NACIJA ČEKALA! Milica Mitrović najavila VANREDNI ULAZAK u "Elitu 8" (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Milica Mitrović, direktorka programa RTV Pink, najavila je vanredni ulazak u "Elitu 8" putem objave na društvenoj mreži Instagram. Naime, aktuelni učesnik rijalitija Nenad Ćubić Ćuba će večeras u 23 časova dobiti priliku da upozna svog biološkog oca Gorana Pavlovića.

- Susret koji je nacija čekala! Ćuba će sutra u "Eliti" konačno upoznati svog biološkog oca. Ekskluzivno na TV Pink u 23h - stoji u objavi Milice Mitrović.

Podsećanja radi, nakon Ćubine ispovesti, Goran se javio televiziji Pink. On je podvrgnut DNK testu, a potom je isto uradio i Ćuba. Rezultati su stigli i saznalo se da Goran jeste biološki otac Nenada i Stefana Ćubića. 

Goran je pre testiranja otvorio dušu u specijalnoj emisiji. On je otkrio da je Nenadova i Stefanova biološka majka preminula, a da sa njom nakon što je dala decu u centar za socijalni rad, te je ispričao da je Stefan Ćubin stariji brat rođen u zatvoru:

- Rođen je u zatvoru, Zorica je tada bila u zatvoru, ali ne bih o tome - rekao je Goran pa je otkrio:

- Bilo mi je jako teško što nisam znao ništa o njima, čuo sam razne priče, ali nikada nisam mogao da dođem do njih. Hvala gospođi Ljubi na svemu, ona je član porodice, ja ne želim njoj da uzmem decu, ali želim da joj se zahvalim na svemu. Moja sestra od tetke je stupila u kontakt sa njom, a ja sam stupio u kontakt sa Stefanom, a oboje su rekli da sačekamo da Nenad izađe iz Elite. Ja želim samo da ih vidim - rekao je Goran pa je dodao:

- Stefanu sam pisao na društvenoj mreži, poslao sam mu slike njega i Nenada kada su bili mali, razumem ga što neće da se vidimo pre nego što Nenad izađe, iako bih ja to voleo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Graon Pavlović, biološki otac Nenada Ćubića Ćube

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading