PUKLA BRUKA PRED FARMU 8! Ovaj takmičar razvezao jezik o AFERI Jelene Ilić sa FITNES INSTRUKTOROM! (VIDEO)

Autor: M.G./O.B.

Elita 8 | Farma 8

27.09.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić Marinković mu ovo neće oprostiti!

PUKLA BRUKA PRED FARMU 8! Ovaj takmičar razvezao jezik o AFERI Jelene Ilić sa FITNES INSTRUKTOROM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Rijaliti format "Farma" se vraća na male ekrane, ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Foto: Republika

Nikola Conja Jovanvoić Farma 8

 

Takmičar Nikola Conja Jovanvoić progovorio je o Jeleni Ilić Marinković i njenoj navodnoj aferi sa fitnes instruktorom:

- Ne može niko bolje da zna nego Jelena, ona je devojka koju su zanela svetla velikog grada. Jelena voli jake muškarca, ona ima kompleks Beograda, ona hoće da bude na Dedinju, onda uzme Izabelu i onda idu zajedno, poznate su u Beogradu, a ja 22 godine sa najpoznatijim ljudima, to je njima trn u oku, ali ja ću da ih vaspitam i tamo - poručio je Nikola Conja Jovanović.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading