KRISTIJAN UGROZIO BRAK SA KRISTINOM: Hoda po FARMI s tangama na glavi, farmeri se ŠOKIRALI kad im je PRIZNAO ČIJE SU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene na seoskom imanju ga opsedaju!

KRISTIJAN UGROZIO BRAK SA KRISTINOM: Hoda po FARMI s tangama na glavi, farmeri se ŠOKIRALI kad im je PRIZNAO ČIJE SU!

Foto: Printskrin TV Pink

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović na "Farmi 8"i drži svu pažnju usmerenu na sebe, te sve vreme izaziva smeh svojih cimera, a naročito cimerki.

Naime, pojedine žene na seoskom imanju su već potpuno izgubile glavu za bivšim robijašem i velikim šoumenom, pa svaku njegovu šalu doživljavaju kao hipnotisane njime.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović se pojavio sa ženskim gaćama na glavi

Iako on stalno naglašava da je srećno oženjen i to 28 godina mlađom Kristinom sa kojom ima dvoje dece, on kao da i sam uživa da provocira farmeke koje je zaludeo svojom pojavom i smislom za humor.

Tako se ispred Aleksandre Jakšić, Nataše Mićić i Saleta Luxa pojavio sa zagonetnim zadatkom da pogode šta nosi u džepu, što je kod njih izazvalo smeh do suza.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović do suza nasmejao cimere

Kristijan je farmerima dao niz pokušaja farmera da pogode šta se nalazi u njegovom džepu. Kroz šale i smeh, pogađali su različite predmete, poput rizli, duvana, pa čak i gaća. Nakon što je Aleksandra nanjušila da bi Kristijan mogao da nosi ženski veš, on ih je nabio na nos, te se našalio rekavši da bi to, u tom slučaju morale da budu gaće njegove supruge.

- Hoćeš li da se uozbiljiš jednom u životu - pitala je Aleksandra.

A čije su to gaće - zanimalo je Natašu.

Gde bi smeo da stavi gaće koje nisu njegove žene - podsmehnula mu se Aleksandra.

Zamisli stavim gaće Jelene Golubović - nasmejao se Kristijan, nakon čega je prišla Kiki Star, a Kristijan joj objasnio da je veš koji je pokazao zapravo maska za korona virus.

Inače, Golubović je svojom duhovitošću i šalama uspeo da podigne raspoloženje među cimerima na "Farmi 8" pružajući im trenutke opuštanja i smeha u okviru rijaliti programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading