SLEDI NAM SUSRET DVA LJUTA PROTIVNIKA: Siner uništio Medvedeva, a sutra ga čeka Novak!

Autor:

Sport

16.10.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se bori za najveću nagradu u istoriji tenisa

SLEDI NAM SUSRET DVA LJUTA PROTIVNIKA: Siner uništio Medvedeva, a sutra ga čeka Novak!

Foto: Instagram.com/djokernole

"Slem šest kraljeva" u Rijadu započet je pobedom Janika Sinera nad Danilom Medvedevim sa ubedljivih 2-0 (6:0, 6:3). Ova pobeda označavao je početak uzbudljivog teniskog turnira koji je okupio najbolje igrače sveta.

Naš Novak Đoković saznao je ime rivala u polufinalu egzibicionog takmičenja - Janika Sinera. Njihov duel na programu je u četvrtak od 18:30 minuta i očekuje nas pravi spektakl.

Ovaj susret predstavljaće pravu tenisku poslasticu za ljubitelje ovog sporta, jer će se sastati jedan od najboljih tenisera sveta i jedan od najtalentovanijih mladih igrača.

Ovo takmičenje u Rijadu označava Novakovu završnicu u godini, pošto ga do kraja očekuju i Masters u Parizu i najverovatnije Završni masters u Torinu.

Svi učesnici turnira su dobili impresivnu sumu od 1,5 miliona dolara samo za učešće, što dodatno naglašava prestiž ovog revijalnog takmičenja, a osvajač titule bi mogao da zaradi i dodatnih 6.000.000, što je najveća nagrada u istoriji tenisa.

Italijan je isprašio Rusa i gledaocima u Saudijskoj Arabiji priredio reprizu finala Mastersa u Šangaju, koji je okončan u nedelju i duel trenutno najboljeg i najboljeg ikada u belom sportu. Sinerska pobeda nad Medvedevim svakako je privukla pažnju teniske javnosti.

Drugi meč igraće Rafael Nadal i pobednik okršaja Karlos Alkaraz - Holger Rune. Očekuje nas uzbudljiv teniski spektakl u polufinalu Slemu šest kraljeva u Rijadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading