KRENUO U POHOD KA JOŠ JEDNOJ TITULI! Evo kada će Novak odigrati svoj prvi meč na najbogatijem turniru ikada!

Autor:

Sport

16.10.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi spektakl

KRENUO U POHOD KA JOŠ JEDNOJ TITULI! Evo kada će Novak odigrati svoj prvi meč na najbogatijem turniru ikada!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković je spreman za revanš na revijalnom teniskom turniru "Slem šest kraljeva" u Rijadu, Saudijska Arabija. Turnir će se održati od 16. do 19. oktobra, a Đoković će imati priliku da se nadmeće protiv vrhunskih tenisera poput Rafaela Nadala, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, Janika Sinera i Holgera Runa.

Svi učesnici turnira su dobili impresivnu sumu od 1,5 miliona dolara samo za učešće, što dodatno naglašava prestiž ovog revijalnog takmičenja. Ukoliko Đoković osvoji turnir, mogao bi da zaradi dodatnih šest miliona dolara, pod uslovom da ostvari dve pobede i osvoji titulu.

Đoković će odigrati polufinalni meč u četvrtak od 18:30 časova protiv pobednika meča između Danila Medvedeva i Janika Sinera. Ovaj susret predstavljaće pravu tenisku poslasticu za ljubitelje ovog sporta, jer će se sastati jedan od najboljih tenisera sveta i jedan od najtalentovanijih mladih igrača.

U drugom delu žreba, četvrtfinale će igrati Karlos Alkaraz i Holger Rune, a pobednik ovog duela će se suočiti sa Rafaelom Nadalom u polufinalu. Ova strana žreba takođe obećava uzbudljive mečeve i moguće iznenađenja.

Novak Đoković će imati priliku da pokaže svoje majstorstvo i borbeni duh na ovom prestižnom turniru, dok će ljubitelji tenisa imati priliku da uživaju u vrhunskom teniskom spektaklu. S obzirom na visoke nagrade i kvalitetne protivnike, očekuje nas nekoliko uzbudljivih teniskih dana u Rijadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading