SIN DARKA LAZIĆA UZEO SESTRU U NARUČJE, PEVAČ ODMAH DOHVATIO KAMERU! Evo kako je protekao njihov prvi susret! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiv prizor u domu Darka Lazića.

SIN DARKA LAZIĆA UZEO SESTRU U NARUČJE, PEVAČ ODMAH DOHVATIO KAMERU! Evo kako je protekao njihov prvi susret! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Katarina i Darko Lazić

Darko Lazić, popularni pevač, nedavno je postao ponosni otac devojčice Srne, koju je dobio sa suprugom Katarinom. Nedugo nakon što je izveo svoje najmilije iz porodilišta, Darko je odlučio da pokaže svojim fanovima prve zajedničke trenutke sa svojom ćerkicom.

Naime, na svom Instagram profilu, Lazić je podelio fotografiju na kojoj nežno drži svoju naslednicu u naručju, što je izazvalo veliko oduševljenje kod njegovih pratioca.

Darko je kasnije oduševio javnost kada je na svom Instagram profilu podelio fotografiju iz porodičnog doma, prikazujući trenutak u kojem je njegov sin Aleksej upoznao svoju malu sestru. Emotivna slika prikazuje Alekseja kako drži Srnu i smeje se, čime je raznežio mnoge pratioce.

 

Pored Srne i Alekseja, Darko ima i ćerku Lorenu, koju je dobio sa prvom suprugom Anom Sević 2014. godine. Darko je nedavno otkrio da je Lorenina reakcija na vest o dolasku sestre bila iznenađujuća.

- Joj, dosta mi je bebaća više - rekla je Lorena, što je mnoge nasmejalo.

Darko Lazić je prošao kroz razne životne izazove, ali se uvek trudio da bude posvećen porodici. Sa svojom suprugom Katarinom i decom, stvara toplu i harmoničnu porodičnu atmosferu, koju sada deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Njegova otvorenost o ličnim iskustvima privlači pažnju javnosti i čini ga simpatičnim i pristupačnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading