DARKO LAZIĆ NIJE BIO UZ KAĆU TOKOM POROĐAJA! Evo gde se NALAZI, radosne vesti ga potpuno ZATEKLE!

Autor:

Zabava

06.10.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje pevača nakon rođenja trećeg deteta!

DARKO LAZIĆ NIJE BIO UZ KAĆU TOKOM POROĐAJA! Evo gde se NALAZI, radosne vesti ga potpuno ZATEKLE!

Foto: instagram.com/printscreen

Darko i Katarina Lazić

Danas je Katarina, supruga poznatog pevača Darka Lazića, donela na svet devojčicu kojoj su dali ime Srna. Folker, iako nije mogao da prisustvuje porođaju zbog zakazanog nastupa na svadbi, izrazio je svoje oduševljenje novim članom porodice.

- Osećam se nikad bolje. Najsrećniji sam čovek na svetu. Ja sam na svirci, vest me zatekla dok sam radio. Ne znam šta više da kažem, jako se lepo osećam - istakao je Lazić, prenosi Alo.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko i Katarina Lazić dobili ćerku Srnu

Inače, ovo je prvo dete za Katarinu, dok Darko već ima ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević, kao i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić. Nedavno su Darko i Katarina javno govorili o odnosu sa Darkovom bivšom suprugom, ističući važnost dobrih odnosa radi dobrobiti njihove dece.

- Čujemo se svaki dan i viđamo se jako često - otkrila je Kaća za "Blic", a Darko je dodao da im je interes njihove ćerke nabitniji:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Darko i Katarina Lazić se redovno čuju sa Anom Sević

- Ljudi treba da se ugledaju na nas. Stvarno je jako lepo imati dobro odnos sa bivšom suprugom. Mi se toliko lepo družimo, Lorena je najsrećnije dete na svetu trenutno, nama je to najbitnije. Dete je najbitnije. Zapušili smo usta svima. Šaljemo ispravnu poruku.

Podsećanja radi, povodom prrinove u porodici Lazić, oglasila se i Darkova majka, Branka, koja je podelila svoja osećanja i otkrila da li je videla snaju. Ponosna baka nije želela da otkriva detalje, pa je bila misteriozna na temu gde se Katarina porodila.

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Branka Lazić ne krije sreću zbog rođenja unuke

Videla sam Kaću i bebu, dobro su, sve je u najboljem redu - rekla je kratko branka za portal 24sedam

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading