OTKRIVENO STANJE ŽENE DARKA LAZIĆA NAKON POROĐAJA: Oglasila se folkerova MAJKA, evo šta se dešava u PORODILIŠTU!

Autor:

Zabava

06.10.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić van sebe od sreće!

OTKRIVENO STANJE ŽENE DARKA LAZIĆA NAKON POROĐAJA: Oglasila se folkerova MAJKA, evo šta se dešava u PORODILIŠTU!

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Folker Darko Lazić je postao otac treći put, jer je njegova supruga Katarina danas, 6. oktobra, na svet donela devojčicu. Ponosni rodiitelji odlučili su da svojoj naslednici dodele ime Srna.

Povodom ovog divnog događaja, oglasila se i Lazićeva majka, Branka, koja je podelila svoja osećanja i otkrila da li je videla snaju. Ponosna baka nije želela da otkriva detalje, pa je bila misteriozna na temu gde se Katarina porodila.

- Videla sam Kaću i bebu, dobro su, sve je u najboljem redu - rekla je kratko branka za portal 24sedam, a na pitanje kakav je osećaj sada kada je po prvi put postala baka, odgovara:

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Branka Lazić se oglasila nakon Kaćinog porođaja

- Isto kao i prethodna dva puta (smeh).

Podsetimo, Darko Lazić se oglasio na društvenoj mreži Instagram i na taj način saopštio svojim pratiocima da je postao otac. On i Katarina su odlučili da bebici daju ime Srna koje nosi posebnu simboliku i značenje.

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić podelio vesti da je dobio drugu ćerku

Naime, ime Srna simbolizuje nežnost, eleganciju i povremenu plahovitost. Ovakvo ime često se povezuje sa osobama koje su stidljive, sklone povlačenju i ranjivosti. Uprkos tome, Srna, zbog svoje neagresivne prirode, takođe predstavlja simbol instinktivnih moći i unutrašnje snage, prenose mediji.

Inače, tokom trudnoće, Katarina Lazić je bila veoma aktivna i gotovo celu trudnoću je pratila pevača na njegovim nastupima. Čak je pre samo četiri dana bila s njim u jednom klubu gde je pevao, a njih dvoje su se našalili da će se poroditi u kafani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading