DRAGANA MIĆALOVIĆ OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI SESTRI SLOBODI: Iskreno progovorila o ZETU Vojinu Ćetkoviću!

Autor:

Zabava

06.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica ima samo reči hvale za svoju sestru!

DRAGANA MIĆALOVIĆ OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI SESTRI SLOBODI: Iskreno progovorila o ZETU Vojinu Ćetkoviću!

Foto: ATA Images

Dragana i Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović, jedna od najpoznatijih glumica na domaćoj sceni, rođena pre 43 godine, stasala je u pravu umetničku zvezdu. Njena karijera, iako san mnogih, postala je stvarnost kroz talenat, upornost i posvećenost. Ipak, ovo je priča ne samo o njenom profesionalnom uspehu, već i o Slobodi kao privatnoj osobi – o njenim prijateljstvima, porodici i o tome kakva je kada se svetla reflektora ugase.

Njena sestra, glumica Dragana Mićalović, s ljubavlju govori o njihovom odnosu.

- Što to lepo zvuči "tvoja je", ona stvarno jeste moja, Sloboda je za mene Boba, zaista je velika stvar u životu imati pored sebe nekoga kao što je ona. Ne mislim na karijeru, ona kao glumica je tek na tamo nekom mestu za mene, privilegija je biti u njenom prisustvu, a da je još ona neko ko je moj, smatram da je blagoslov što su ona i Mirjana baš moje sestre - kaže glumica Dragana Mićalović u razgovoru za emisiju "Una, due, tre", te se prisetila kako su starije sestre čuvale nju dok su bile deca i kako su se tokom godina razvile u najbolje prijateljice.

Republika

Foto: Instagram/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović ima dve sestre, Slobodu i Mirjanu

Tada kad sam bila mala ta razlika se osećala, a sada smo drugarice. Moram priznati da su me one toliko čuvale, one su me čuvale otkako se mama porodila, jer je počela rano da radi.

"Kada ste njena mlađa sestra teško je pronaći način da zaradite sopstveno ime na javnoj sceni" - tu rečenicu je Sloboda izgovorila o svojoj sestri, a kako Dragana kaže, jednu stvar joj niakda neće zaboraviti.

- Mnogo mi je bilo drago kad je to izgovorila, da mi nikad nije pomagala u tom smislu, meni je to najveća pomoć od nje. Vrlo je dobro znala šta radi, iako jeste iz prikrajka, misli ona da ja ne znam, znam ja, držala mi je iz prikrajka oslonac. Da ako odustanem da me pogura, zahvaljujući njoj ja sam upisala fakultet. Ona mi je rekla ti to voliš, idi, na tome sam joj beskrajno zahvalna i nikad joj neću zaboraviti - kaže Mićalovićeva.

Republika

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović

 

Iako Sloboda danas živi u Beogradu, njena sestra Dragana objašnjava zašto porodica više ne boravi u rodnom Leskovcu.

- To su mediji drugačije preneli, a nekako je i ona izgovorila, ali to je istina, tako nas je život odveo. Tu su naši životi sada u Beogradu, mi smo morale da prodamo kuću u Leskovcu i vikendicu u Petrovcu, bila je tuga da to dole propada, jer nemamo tamo porodicu i onda kad idemo u Leskovac, normalno da ćemo spavati u hotelu, normalno da će nas to dotaći - iskrena je Dragana. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović

Film "Zona Zamfirova", u kojem je Sloboda igrala glavnu ulogu, doneo joj je ne samo veliku popularnost, već i životnu ljubav – njenog supruga Vojina Ćetkovića. Njihov odnos traje već godinama, a danas slove za jedan od najvoljenijih parova na domaćoj sceni.

- Vojin je najdivniji čovek, Vojin i Saša hvala Bogu da su mi zetovi, pogotovo što sam Vojina kao mala obožavala kao glumca. A onda i kakav je čovek kada je ušao u našu porodicu, to su porodice koje su slično odgajane, ono što je najlepše kod njega to je ta prizemnost, on je čovek kao i svi mi, to jako poštujem kod njega. Voli tradiciju, ljude, sa svakim može da porazgovara - zaključila je Slobina sestra.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading