PORODIČNA TRAGEDIJA POGODILA VODITELJKU JUTARNJEG PROGRAMA! Slomile je vesti o SMRTI bliske osobe, njene reči KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga u domu voditeljke jutarnjeg programa!

PORODIČNA TRAGEDIJA POGODILA VODITELJKU JUTARNJEG PROGRAMA! Slomile je vesti o SMRTI bliske osobe, njene reči KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Blic

Anđela Đurašković, voditeljka jutarnjeg programa na TV Prva, doživela je porodičnu tragediju izgubivši baku, od koje se emotivnom porukom oprostila na društvenoj mreži Instagram. U potresnoj objavi, Anđela je evocirala uspomene iz detinjstva, sećajući se veselih trenutaka koje su zajedno delile, poput đuskanja uz radio za Novu godinu, odlazaka u Zoo vrt i uživanja u njenoj najukusnijoj hrani.

Međutim, najemotivniji deo usledio je kada se voditeljka zahvalila svojoj baki na ljubavi, podršci i brizi, posebno zbog toga što je upoznala i volela njene sinove. Kako je istakla, "otišla je tiho", kako je i živela.

Dok mislim o tebi, svi najlepši trenuci iz detinjstva mi prolaze kroz glavu, učinila si ih nezaboravim, kao prava baba. Od đuskanja uz radio za Novu godinu, preko koze Lize, moje pink bicikle, svih mojih pasa o kojima si brinula i udomljavala ih, najukusnije sarme koju si pravila, debele pice, odlaska u Zoo vrt, branja višnje i kajsije, slane vode, Sutomora... - napisala je Anđela u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži, pa dodala:

Hvala što si volela, podržavala, gledala, ponosila se, upoznala i volela moje sinove, brinula, donosila, čekala, dočekivala, ispraćala… Kako si živela, tako si i otišla, tiho, bez da ikoga od nas previše opteretiš. Volim te, Ružo moja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading