UDARILA MU NA SUPRUGU ZA NAJSVETIJI ŽENSKI DAN! Kristijan Golubović raskalašnoj farmerki odgovorom ZAPEČATIO BUDUĆNOST: "Danas je Sveta Petka"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica koja već neko vreme pokušava da postane interesna sfera rijaliti gromade izabrala pogrešan trenutak!

UDARILA MU NA SUPRUGU ZA NAJSVETIJI ŽENSKI DAN! Kristijan Golubović raskalašnoj farmerki odgovorom ZAPEČATIO BUDUĆNOST: "Danas je Sveta Petka"!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić, Shutterstock, Wikipedia

Aleksandra Jakšić, koja je poznata po svom duhovitom i pomalo provokativnom ponašanju, odlučila je da se obrati Kristijanu Goluboviću i njegovom prijatelju Conji s neobičnom molbom. Naime, obratila im se s idejom o jednom zadatku koji joj je postavila voditeljka. Na početku razgovora, Aleksandra je primetila da neverovatno podseća na Kristijanovu partnerku, Kristinu, što je izazvalo osmeh na Kristijanovom licu.- Rekla mi je voditeljka da užasno lićim na tvoju Kristinu -rekla je Aleksandra.

Foto: Farma Official/Youtube.com

Aleksandra Jakšić i Kristijan Golubović

- Samo je ona 300 puta lepša od tebe - rekao je Kristijan.

- Pa to po tvom -rekla je Aleksandra.

U tom trenutku, Conjo se uključio u razgovor i rekao: "Ali ima lika," aludirajući na to kako se njihova interakcija može pretvoriti u zanimljivu situaciju. Aleksandra je iskoristila priliku i predstavila svoja razmišljanja o zadatku koji bi im omogućio da se zabave. 

- Slušajte, da li se vi slažete, ovi momci su svi pristali, da danas pola sata ovde zajedno cepate drva u pantalonama, a gore da budete goli. To mi je zadatak da dobijem farbu - rekla je Aleksandra.

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Kristina i Kristijan

Međutim, Kristijan je bio pomalo skeptičan, uzimajući u obzir spoljni faktor. "Može, ali danas je Sveta Petka," rekao je, naglašavajući veliki oblik poštovanja prema tradiciji. Aleksandra je brzo odgovorila brzo:

- Ko želi može biti u boksericama - rekla je Aleksandra.

- Ali Conjo mora biti u tangama - rekao je Conjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading