LJUPKA STEVIĆ OSULA PALJBU PO KOLEGAMA: Bez dlake na jeziku progovorila o CENAMA nastupa - OVO je ježi!

Autor:

Zabava

27.10.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević nikad oštrija!

LJUPKA STEVIĆ OSULA PALJBU PO KOLEGAMA: Bez dlake na jeziku progovorila o CENAMA nastupa - OVO je ježi!

Foto: E Stock

Ljupka Stević kao Šeron Stoun

Ljupka Stević je poznata po svojoj iskrenosti i otvorenosti kada je reč o temama koje su aktuelne u muzičkoj industriji. Nedavno je gostujući u emisiji iznela svoje mišljenje o ogromnim cenama tezgi koje pojedini pevači forsiraju, ističući da su te cifre basnoslovne i da je pevački posao postao precenjen u ranim fazama.

Ljupka je istakla da je zaprepašćena činjenicom da neki pevači, koji su tek počeli da se bave muzikom pre par godina, naplaćuju honorare od 20, 30 ili čak 60 hiljada evra po nastupu. Smatra da su takve cifre potpuno nerealne i da je neophodno da se ta praksa koriguje, kako bi pevači zadržali kontakt sa stvarnošću.

- Moje kolege su toliko digle cene, to su basnoslovne cifre, ja ne znam ko je lud da toliko zapravo plaća. Budimo realni, da neko košta 20, 30, ili 60 hiljada evra a počeo je da radi pre par godina nema mi veze sa mozgom. Ja sam prva ta koja podržava te gazde svih tih lokala da su te cifre izuzetno visoke i da to mora da se koriguje, da to ne može da ode toliko daleko  - otkriva Ljupka za Prvu.

- Ovce su za šišanje dokle god ima zainteresovanih ovi će ih šišati i menadžeri a i pevači. Ja sam uvek bila realna i uvek sam govorila ono što stvarno mislim. Zamisli ti sada... stavi se recimo u kožu tog nekog izvođača i ti sad doneseš kući za jedno veče novac, za koji ljudi rade  recimo deset godina da bi ga uštedeli. A ti ga doneseš za jedno veče - bila je izričita ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragon

27.10.2024 13:31

Zivim u Bechu ,posto sam iz Srbije strasno me pogadja cinjenica da neke nase pevacice osim od nastupa zatradjuju posle svojih nastupa na nacin koji nije za pohvalu.