ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAOPŠTILA DIVNE VESTI! Gudelji nikad srećniji, ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova čestitka se posebno istakla!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAOPŠTILA DIVNE VESTI! Gudelji nikad srećniji, ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Cece Ražnatović, se udala 28. maja za fudbalera Nemanju Gudelja u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Venčanje je održano tajno, a intimnoj ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i kumovi.

Foto: Instagram printscreen

Romantično venčanje mlade pevačice

Vanja Gudelj, sestra Tasinog muža proslavila je 22. rođendan, a tim povodom joj je snajka Anastasija priredila nezaboravno iznenađenje.

Naime, dok su Vanja, njene drugarice i Anastasija slavile rođendan u jednom lokalu, u jednom momentu je za slavljenicu stigla torta sa balonima i veliki medved od crvenih ruža. 

Foto: Instagram.com

Vanja Gudelj

 

- Volimo te do beskonačnosti - je pisalo na balonima koji su uveličali magičnu proslavu.

Anastasija je dodala uz video koji je objavila na društvenim mrežama: "Srećan rođendan moja mlađa sestrice. Uvek budi srećna".

Vanja nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, a njen osmeh je govorio koliko joj je drago zbog ovog nežnog iznenađenja.

 

Ako je suditi prema društvenim mrežama, porodični odnosi Gudelja i Ražnatovića su idilični. Ipak, pre izvesnog vremena izvor je za domaće medije tvrdio da su u lošim odnosima.

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile s Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - istakao je tom prilikom sagovornik za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading