VOJAŽ VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI! Mladi reper opleo po starijim kolegama - NEĆETE VEROVATI ŠTA JE REKAO!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

24.10.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović, poznat kao Vojaž, jasno je stavio do znanja da je njegova publika njegov glavni motiv. Njegova iskrenost i samopouzdanje predstavljaju inspiraciju za mnoge mlade ljude, a njegova poruka o fokusu na sopstveni rad i ljubav prema publici može biti inspirativna i za druge umetnike.

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, nije više želeo da ćuti. Na večerašnjoj promociji kolege Nućija, pred pripadnicima sedme sile, odgovarao je na aktuelne teme. Na početku večeri, postavljeno mu je pitanje o komentarima starijih kolega koji kritikuju mlađe izvođače. Vojaž je otvoreno izneo svoje mišljenje, ističući da ga to ne pogađa, te da mu nije potrebno priznanje starijih kolega.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vojaž

Vojaž je istakao da je njegova publika ključni motiv za njegovo bavljenje muzikom. Njegova iskrenost otkriva da su mu podrška i ljubav fanova izuzetno važni, te da su oni njegov glavni pokretač i oslonac u karijeri.

- Ja sam nekonfliktna osoba, pogotovo na estradi i u javnom životu. Prema Jeleni sam uvek pokazivao veliko poštovanje i uvažavao to da je jedna od naših najvećih zvezda. Ona je meni zamerila što sam uradio pesmu sa Cecom. Evidentno je da me zbog toga proziva, ali to je njeno subjektivno mišljenje. Ja i to poštujem jer i ja imam svoje mišljenje - rekao je Veruović i dodao da bi sa Cecom uvek snimio duet.

Foto: Milosph

Jelena Karleuša

 

Na pitanje da li bi snimio duet i sa Jelenom Karleušom, Mihajlo je rekao da je uvek za saranju, ali da je mnogo varnica ispaljeno sa njene strane.

- Možda kad bi se to malo stišalo - rekao je Vojaž, a potom se osvrnuo i na komentare pojedinih starijih kolega koji mlađe repere ne svrstavaju među pevače.

- Meni ne treba njihova potvrda da li sam muzičar i da li sam kompetentan. Ja ovu muziku radim za publiku i zbog nje, da bi me ona volela i slušala, a ne stariji izvođeče. I ja za dosta starijih izvođača mogu da kažem svašta što ne radim iz poštovanja - zaključio je Vojaž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading