"DEČKA SAM ŠUTNULA, A KARLEUŠI VIŠE NEĆU DOZVOLITI DA MI NANESE BOL"! Edita nakon oštre izjave POBEGLA SA PROMOCIJE!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

24.10.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aradinovićeva šokirala svojim ponašanjem u javnosti!

Sukob između muzičkih zvezda Jelene Karleuše i Edite Aradinović trajao je mesecima, puneći naslovne strane i portale širom zemlje. Međutim, čini se da sada dolazi do preokreta u ovom dugotrajnom konfliktu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Edita Aradinović

Pop diva Jelena Karleuša nije ostala imuna na uvrede koje su stizale iz tabora Edite Aradinović, ali je sačekala da se strasti stišaju pre nego što je odlučila da odgovori. Nakon što je Edita Aradinović javno iznela svoje reči, čini se da je konačno odlučila da spusti loptu. Na gala promociji Nućijevog albuma, koja se dogodila večeras, Edita se dotakla i spora sa Jelenom, izjavivši sledeće pred objektivom portala Republika:

- Jelenu Karleusu neću da komentarišem, to me je mnogo zabolelo i nikada sebi više taj bol neću dozvoliti . Dečka sam šutnula čim sam saznala da čovek pored kog spavam nije moj - bilo je sve što je Edita rekla okupljenim medijima, a nedugo potom je i pobegla sa pomenute promocije.

Foto: Milosph

Karleuša

Podsećamo, Jelena je brutalno isprozivala Editu u javnosti: 

- Iako su me svi zamolili da se ne spuštam u blato i ne reagujem na polusvet, napisaću da je svakome pri čistoj svesti kristalno jasno da onaj, ko god da je, koji može da bude sa Editom, da budem prosta, može da je*e to, može samo da sanja da mi priđe! Jer sam ja ipak (je*i ga) Jelena Karleuša. A Jeleni Karleuši, onaj koji može da bude sa Editom, ne može da priđe ni za autogram, ne može ni parking da čuva, kamoli nešto više. Taj bezimeni i nebitni ljubitelj a va kari Haradinaj pi*ke natopljene opijatima, nikada neće moći da kaže "kakvog ukusa je sok od moje pi*ke". Sigurna sam da mogu oboje i da kupim i da častim za pranje šoferke na semaforu! Budite realni, ma koliko taj kokain bio lošeg kvaliteta - bila je brutalna tada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading