OBUKAO ODELO, A NA GLAVU STAVIO ŽENSKI AKSESOAR?! Ovaj detalj na mladom reperu SVI KOMENTARIŠU!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

24.10.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom svog prvog albuma, Nući je okupio veliki broj kolega a njihovi stajlinzi su postali predmet brojnih polemika!

OBUKAO ODELO, A NA GLAVU STAVIO ŽENSKI AKSESOAR?! Ovaj detalj na mladom reperu SVI KOMENTARIŠU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nući i Sanja

Muzički izvođač Igor Panić, poznatiji pod umetničkim imenom Nući, održao je spektakularnu promociju svog prvog albuma, okupivši pola estrade. Među počasnim gostima su se našli brojni pevači, pevačice i poslovni saradnici, a atmosfera je bila naelektrisana od samog početka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nući

Sanja Vučić i njen upečatljiv stajling

Jedan od najupečatljivijih trenutaka večeri bio je dolazak pevačice Sanje Vučić, sa kojom je Nući snimio duet. Njen stajling je privukao veliku pažnju, s obzirom da je nosila crnu haljinicu sa dubokim šlicom, upadljivu bundu bele boje i stvarala je raskošan i privlačan izgled. Svi prisutni su ostali bez daha u trenutku kada je Nući pozirao sa svojom koleginicom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nući i Sanja

Nući je za ovu posebnu priliku odabrao elegantno crno odelo sa satenskom postavom, a preko lica je nosio nešto što bi se najbliže moglo opisati kao muški fascinator - te mu je lice prekrivala crna mrežica koju smo često mogli da vidimo na pistama svetskih dizajnera. Iako je ovaj komad gotovo uvek deo ženskog aksesoara, mladi reper je svojim smelim odabirom još jednom porušio granice.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Angelina

Angelina i njena neverovatna elegancija

Pevačica Angelina je očarala sve prisutne svojom neverovatnom elegancijom, obučena u crnu usku haljinu sa detaljima od pera. Njen sofisticirani izgled svakako je privukao pažnju i doprineo glamuru ovog događaja.

Mihajlo Veruović Vojaž i Zera

Među prvima koji su pristigli na promociju bili su Nućijev najbolji prijatelj Mihajlo Veruović Vojaž i pevačica Zera, pružajući podršku mladom umetniku i doprinoseći pozitivnoj atmosferi večeri.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vojaž

Heni došao neraspoložen 

Pripadnik Generacije Zed, pevač Heni, nije bio raspoložen za poziranje medijima i izjave, te se kratko zadržao pred ulazak u lokal, što je izazvalo pažnju prisutnih.

 Barbi Afrika, Džordži, Budžovan

Pored već pomenutih zvezda, svojim prisustvom su događaj uveličali i Barbi Afrika, Džordži, Budžovan, dodajući još više glamura i ekskluzivnosti ovom spektaklu.

Sama promocija albuma Igora Panića, poznatijeg kao Nući, definitivno je bila događaj koji će dugo ostati u sećanju, zbog velike pažnje koju su privukli prisutni i neverovatne atmosfere koja je vladala. Ovaj događaj će ostati upamćen kao jedan od najekskluzivnijih u muzičkom svetu, a Nući je definitivno napravio veliki korak ka svojoj muzičkoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading