SAZNAJEMO! Vandali zapalili BG voz!

Autor:

Hronika

19.04.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta

SAZNAJEMO! Vandali zapalili BG voz!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Incident na železničkoj stanici Batajnica dogodio se sinoć kada se zapalio vagon Bg voza.

Kako Republika saznaje, prema prvim informacijama, uzrok požara koji se sinoć desio je vandalski čin.

Prema prvoj izjavi koju je masinovođa dao policiji, jedan od putnika koji je izlazio na stanici zapalio je klupu nakon čega su se proširili dim i vatra.

Policija i vatrogasci su juče bili na terenu i lokalizovali požar.

 

 

Oglasili se iz Srbija voza

- Osoblje u vozu broj 8046 iz sistema BG:voz koji saobraća od Ovče do Batajnice, večeras oko 21 čas je u stajalištu Batajnica primetilo plamen koji je brzo počeo da se širi kroz voz. Prema prvim informacijama zaposlenih u ovom vozu, najverovatnije se radi o vandalskom napadu. Vatrogasne ekipe su na terenu još uvek i savladavaju vatru, a srećom nema povređenih i svi putnici su momentalno bezbedno evakuisani - navode iz Srbija Voza.

Šta raditi u slučaju požara?

Prvo što treba učiniti je kada primetite požar je pozvati 193 i dati konkretne podatke o lokaciji požara.

Ako je požar manjeg obima, pokušati gašenje, ali nikada ne koristiti vodu da bi se ugasio požar na električnim instalacijama i aparatima, kao ni požar izazvan benzinom ili uljem, već umesto toga koristiti aparat za početno gašenje požara tipa ''S''.

Gašenjem požara na električnim instalacijama i aparatima vodom možete biti izloženi strujnom udaru, dok gašenjem vodom požara izazvanih benzinom ili uljem možete da izazovete njegovo širenje.

Važno je i ostati smiren i ne paničiti.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading