DANAS SE NASTAVLJA SUĐENJE BRAJANU VOLŠU ZA UBISTVO SUPRUGE ANE! Da li je ovo mogući motiv zločina!?

Autor:

Hronika

01.05.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi Brajan trebalo je u martu da se pojavi putem video linka pred Višim sudom Norfolka, zbog optužbi da je ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš. Međutim, tužilac je tada zatražio pomeranje ročišta kako bi uradili dodatne DNK analize.

DANAS SE NASTAVLJA SUĐENJE BRAJANU VOLŠU ZA UBISTVO SUPRUGE ANE! Da li je ovo mogući motiv zločina!?

Foto: youtube.com/printscreen

Brajan Volš i Ana Volš

Danas bi trebalo da se nastavi suđenje Brajanu Volš koji se sumnjiči za monstruozno ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, tokom novogodišnje noći 2023. godine u Americi.

- Volš je izjavio da nije kriv. Tužilac je do sada otkrio da je DNK Ane Volš pronađe na delovima testere, ali i ličnim stvarima koje je Volš bacio na deponiju, kao i da je u podrumu kuće zatečen krvav nož. Takođe je otkriveno da je mogući motiv bio to što je Brajan Volš sumnjao da ga supruga vara - pisali su nedavno američki mediji.

Optuženi Brajan trebalo je u martu da se pojavi putem video linka pred Višim sudom Norfolka, zbog optužbi da je ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš. Međutim,  tužilac je tada zatražio pomeranje ročišta kako bi uradili dodatne DNK analize, a samim tim je novo ročište zakazano za 1. maj, odnosno danas.

Ana Volš (39), majka troje dece poslednji put je viđena u porodičnoj kući u mestu Kohaset kraj Bostona u novogodišnjoj noći i od tada joj se izgubio svaki trag. Njen suprug Brajan Volš je njen nestanak prijavio tek nekoliko dana kasnije, pošto ga je pozvao Anin kolega sa posla da pita zašto se rođena Beograđanka, majka troje dece nije pojavila u kancelariji.

Brajan Volš je tada policiji ispričao da je ona imala rezervisan let 1. januara i da je otputovala za Vašington, gde je radila kao menadžer u agenciji za prodaju nekretnina. Kasnije se ispostavilo da Ana Volš nije snimljena nigde na aerodromu i da je Brajan dao lažnu izjavu policiji pa je uhapšen zbog ometanja pravde.

Policija je tada obratila više pažnje na njenog supruga Brajana i započeta je temeljna pretraga kuće, ali i kretanja Brajana Volša kritične noći. U podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu pronađeni su tragovi krv, kao i polomljen i krvav nož. Policija je ustanovila i da je Brajan Volš 1. januara kupio veliku količinu sredstava za čišćenje, ali i radnički kombinezon, motornu testeru i druge inkriminišuće predmete.  Tokom istrage policija je ustanovila i da je Brajan Volš na Internetu tražio načine kako da se oslobodi ljudskog tela. Sumnja se da je Brajan ubio Anu jer je htela da se razvede i odvede decu sa sobom, jer je našla drugog muškarca.

Telo ubijene Srpkinje do danas nije nađeno i veruje se da je razloženo u postrojenjima za uništavanje otpada.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading