PETORO POVREĐENIH U UDESU U CENTRU ČAČKA: U saobraćajki učestvovalo tri vozila! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.04.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među povređenima su tri ženske i dve muške osobe, sve primljene na Urgentno-prijemno odeljenje Opšte bolnice Čačak.

PETORO POVREĐENIH U UDESU U CENTRU ČAČKA: U saobraćajki učestvovalo tri vozila! (FOTO)

Foto: RINA

U popodnevnim satima, centar Čačka bio je poprište teške saobraćajne nezgode. Na uglu Solunske i Obilićeve ulice dogodio se lančani sudar u kojem su učestvovala tri vozila. Sva tri automobila su pretrpela velika oštećenja, a jedno vozilo čak je počelo da se puši od siline udara. Delovi vozila su se rasuli po kolovozu, dok su pet osoba povređene i hitno prebačene u Opštu bolnicu Čačak.

Povređeni na Urgentno-prijemnom odeljenju

Među povređenima su tri ženske i dve muške osobe, sve primljene na Urgentno-prijemno odeljenje Opšte bolnice Čačak. Srećom, svi povređeni su u stabilnom stanju, ali se trenutno nalaze na detaljnoj opservaciji i dijagnostici povreda. Situacija je ozbiljna, ali zahvaljujući brzoj medicinskoj intervenciji, njihovo zdravstveno stanje se prati i nadamo se njihovom brzom oporavku.

 

Apel za bezbednu vožnju

Nakon ove užasne nesreće, stanovnici centra Čačka apeluju na sve vozače da prilagode brzinu uslovima na putu i vožnji u naseljenim mestima. Briga za bezbednost dece posebno je istaknuta, s obzirom na prisustvo mnogobrojne dece u ovom delu grada. Predlog za postavljanje ležećih policajaca kao mera prevencije nesreća takođe je iznet, kako bi se smanjio broj saobraćajnih udesa u gradu.

- Mislim da je ovde preko potreban jedan ležeći policajac kako bismo izbegli ovakav scenario i smanjili broj udesa u gradu. U ovom naselju ima dosta i male dece zbog čega strahujemo za njihovu bezbednost - dodaju građani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading