IZGUBIO GLAVU ZBOG MEĐE - Otkriven tačan motiv ubistva u Čačku? IZVEO GEOMETRA DA VIDI DA LI MU JE ŠURAK "UŠAO" NA PLAC, OVAJ MU ISPALIO METAK U ČELO!

Autor:

Hronika

25.04.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simović je Popoviću zapalio džip, tada mu je Popović pretio. Međutim, sve je eskaliralo kada je Simović pre nekoliko dana izveo geometre kako bi video da li mu je Popović "ušao" na plac.

IZGUBIO GLAVU ZBOG MEĐE - Otkriven tačan motiv ubistva u Čačku? IZVEO GEOMETRA DA VIDI DA LI MU JE ŠURAK "UŠAO" NA PLAC, OVAJ MU ISPALIO METAK U ČELO!

Foto: Facebook, RINA

Mario Simović (43), poznati biznismen iz Čačka, ubijen je jutros oko 10:30 sati u svojoj firmi u Preljini kod tog grada. Njega je ubio šurak Dejan Popović, za kojim policija još traga. Pojavila se informacija da je ubica pronađen mrtav i da počinio samoubistvo, ali kasnije je to demantovano.

Pre ubistva, osumnjičeni za ovo delo je navodno ušao u lokal žrtve i pozvao ga da razgovaraju.

- Ubrzo je izbila svađa, a zatim je osumnjičeni izvadio pištolj i sa nekoliko hitaca usmrtio Maria - ispričao je jedan od očevidaca ubistva.

Mario Simović i Popović su, inače, nekad sarađivali oko prodaje i kupovine automobila, placava i zgrada, ali su kasnije počeli često da se sukobljavaju, a poslednji sukob izbio je oko međe.

- Simović je Popoviću zapalio džip, tada mu je Popović pretio. Međutim, sve je eskaliralo kada je Simović pre nekoliko dana izveo geometre kako bi video da li mu je Popović "ušao" na plac. Kada je ustanovljeno da jeste, Simović je to jedva dočekao i tada je sve krenulo - kaže izvor Blica.

Simović je navodno bio investitor nekoliko zgrada u Beogradu.

- Ubijen je ispred firme koja se nalazi u sklopu njegove porodične kuće - kaže naš izvor.

On je, prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko puta ranjavan.

Popović je, sa druge strane, vlasnik jedne agencije za registraciju vozila.

Ubijeni Mario Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od deset godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina zbog sumnje na iznude, zelenaštva, prevare, pranja novca i nedozovljene trgovine.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading