PONOVO RADE NA BEBI, ZAŠTO I NE BI: Milica i Terza doneli VELIKU ODLUKU na Vaskrs, a evo kako oni provode najveći hrišćanski praznik (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Elite" učestvovali u tradicionalnom kucanju jajima.

PONOVO RADE NA BEBI, ZAŠTO I NE BI: Milica i Terza doneli VELIKU ODLUKU na Vaskrs, a evo kako oni provode najveći hrišćanski praznik (FOTO)

Foto: pink.rs

Vaskšnje slikanje sa jajima nisu propustili ni Milica Veličković i Bora Terzić Terza, koji su poslednjih dana inrigirali javnost zbog Miličine potencijalne trudnoće.

Iako se uzbuna ispostavila kao lažna ovaj par je priznao da se voli, te da bi se mogli zamisliti u ulozi roditelja zajedničkog deteta.

Ipak, poželeli su da prvo vide i napolju da li su jedno za drugo. 

Međutim, tokom slikanja za Vaskrs otkrili su i da ne veruju da će mnogo paziti, kao i do sada, pa samim tim ni iznenaditi, ako im se trudnoća desi u rijalitiju.

Republika

Foto: pink.rs

Bora Terzić Terza i Milica Veličković priznali da se iskreno vole

Uprkos protivljenju porodice, Anđela Šparavalo najveći hrišćanski praznik dočekala je u zagrljaju svoje partnerke Bojane Pavlović. Njih dve su uspele da provedu praznik u miru, bez obzira na to što im je veza često poljuljana i mimo spoljnih uticaja.

Republika

Foto: pink.rs

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo se kucale jajima

Koliko je samouverena i sama sebi dovoljna pokazala je Slađana Lazić Poršelina koja i na Vaskrs može da uživa u sopstvenom miru.

Republika

Foto: pink.rs

Slađa Poršelina izabrala najtvrđe jaje

Ona je pozirala sa jajima u vrlo atraktivnom izdanju, dok joj je bivša drugarica Maja Marinković uživala u zanosu sa dečkom Stanislavom Krofakom kog je i Poršelina pokušala da osvoji. 

Republika

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak pobedio Maju u kucanju jajima

Najveći hrišćanski praznik posebno je značajan za velikog patriotu Lepog Miću koji veoma drži do srpskih običaja i tradicije, pa je sa cimerima učestvovao i u tradicionalnom kucanju jajima. On je odmerio snage sa Žanom Omniom, Milenom Kačavendom i Marokom Đeodvićem, a zatim nastavio slavlje u prazničnom duhu.

Republika

Foto: pink.rs

Marko Đedović, Milena Kačavenda, Žana Omnia i Lepi Mića odmerili snage

 

Uroš Stanić oduševio je sve u izdanju Vaskšnjeg zeke, a posebno ga je obradovalo što mu je Aneli prišla da se kucaju jajima.  Republika

Foto: pink.rs

Uroš Stanić kao Vaskršnji zeka

Ona je za razliku od Janjuša koji nije želeo ni na praznik da deli radost sa ostalim učesnicima, već se osamio sa kučetom i par jaja koja je odvojio za sebe, sve vreme uživala u našim običajima i druženju sa cimerima. 

Republika

Foto: pink.rs

Uroš Stanić se oduševio kad mu je Aneli prišla sa vaskršnjim jajima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading