LOPOV IZ RAKOVICE PONOVO "OPERIŠE"! Nova krađa usred noći - KAMERE GA OPET SNIMILE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.04.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac noću upada ljudima u kuće

LOPOV IZ RAKOVICE PONOVO "OPERIŠE"! Nova krađa usred noći - KAMERE GA OPET SNIMILE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Još jedna pljačka zabeležena je u beogradskoj opštini Rakovica, u Tavčarevoj ulici, oko 3:30 časova ujutru.

Republika je došla u posed snimaka sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako se pljačkaš šunja, obilazi dvorište i obija vrata kuće, a potom i iznosi bicikl.

Kako se vidi na snimku, lopov je u jednom trenutku i direktno pogledao u kameru, a na sebi je imao tamnu jaknu, sivu kapuljaču, a ima i karakterističnu bradu i brkove.

 

 

Podsećanja radi, u isto vreme pre samo nekoliko dana u Rakovici, isti čovek je tokom noći upao starijem bračnom paru u kuću dok su spavali i odneo im novčanik sa novcem.

Foto: Printscreen/Republika

Lopov iz Rakovice

Lopov je inače izveo niz upada, kako kažu meštani ovog kraja, na potezu između Bulevara Patrijarha Pavla i Pere Velimirovića. Zbog toga, apel je da ko god vidi ovog muškarca javi nadležnim organima, kako bi ovo lice, koje zadaje glavobolju svojim lopovlucima, priveo pravdi.

Sve češće se dešavaju ovakvi slučajevi, o jednom sličnom Republika je nedavno pisala.

Podsetimo, jednom razbojniku poput ovog Treći osnovni sud u Beogradu je juče na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Dana 22.04.2024. godine u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušan je D.B. rođen 1999. godine, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 20.04.2024.godine izvršio produženo krivično delo Teška krađa iz odredbe člana 204 stav 1 tačka 1 u vezi odredbe člana 61 Krivičnog zakonika.

On je, naime, prvo iz jedne od prodavnica koje se nalaze u sklopu tržnog centra "BN Boss" oduzeo jednu duksericu vrednosti 5.843 RSD, te je upotrebom snage otvorio kutiju za dobrovoljne priloge Crvenog krsta Srbije, koja se takođe nalazila u sklopu tržnog centra BN Boss i iz koje je oduzeo gotov novac, nakon čega je došao do jednog od frizerskih salona u Zemunu, fizičkom snagom razbio metalni deo ulaznih vrata salona, ušao u unutrašnjost istog i oduzeo gotov novac u iznosu od 4.600 RSD, 150 rubalja kao i čokolade,  a u daljem izvršenju krivičnog dela je sprečen od strane ovlašćenih službenih lca PS Zemun.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading