MUŽ ANE KNEŽEVIĆ DOVEDEN NA SASLUŠANJE SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA: Sašlušan David i evo kad ponovo izlazi pred sudiju!

Autor:

Hronika

06.05.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Knežević je uhapšen na međunarodnom aerodromu u Majamiju (SAD) zbog povezanosti sa slučajem nestale Ane, saopštila je Nacionalna policija.

MUŽ ANE KNEŽEVIĆ DOVEDEN NA SASLUŠANJE SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA: Sašlušan David i evo kad ponovo izlazi pred sudiju!

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Srpski državljanin, David Knežević, koji je osumnjičen za nestanak svoje supruge Ane Marije Knežević, priveden je danas u Majamiju. Kako prenose mediji, Knežević je kasnije doveden u sud, gde je saslušan uz lisice na rukama i nogama.

Novinarka "Njuz Nejšna" bila je prisutna na saslušanju i iznela je detalje o izgledu Kneževića tokom sudskog procesa. Kako je istakla, Knežević je nosio zelenu majicu i braon pantalone sa lisicama na rukama i nogama. Saslušanje je, prema njenim rečima, proteklo brzo, a sudija je zakazao ročišta za kasnije ove i sledeće nedelje.

- Upravo sam bila na sudu sa Davidom Kneževićem. Kamere nisu bile dozvoljene. Nosio je zelenu majicu i braon pantalone sa lisicama na rukama i nogama - rekla je novinarka.

 

 

Podsetimo, Knežević je uhapšen na međunarodnom aerodromu u Majamiju (SAD) zbog povezanosti sa slučajem nestale Ane, saopštila je Nacionalna policija. Hapšenje je deo istrage koju sprovodi Nacionalna policija u saradnji sa kolegama iz Beograda, FBI iz Floride i kolumbijskom policijom.

Ranije je objavljeno da je David Knežević odbio da prođe poligrafski test ili detektor laži koji mu je ponudila američka federalna agencija, tvrdili su izvori upoznati sa istragom.

Istraga u vezi sa nestankom Ane Marije Knežević i privedeni David Knežević izazvali su veliku pažnju medija i javnosti, a detalji sa saslušanja u Majamiju dodatno su produbili interesovanje za ovaj slučaj. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati istraga i kakav će biti ishod sudskog procesa.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading