MLADIĆI PRETUKLI DEVOJKE U PROKUPLJU: Šutirali ih u kafiću i nasred ulice, pretučenoj slomljen nos, od batina pala u nesvest?!

Autor:

Hronika

21.06.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O incidentu je obaveštena policija

MLADIĆI PRETUKLI DEVOJKE U PROKUPLJU: Šutirali ih u kafiću i nasred ulice, pretučenoj slomljen nos, od batina pala u nesvest?!

Foto: shutterstock, Pxhere

U Prokuplju se dogodio incident koji je uznemirio građane, trojica mladića su navodno iz čista mira pretukli dve devojke u lokalnom kafiću. Incident se desio u noći između 14. i 15. juna, kada su devojke ušle u kafić samo da kupe cigarete. Jedna od devojaka je otišla u toalet, dok je druga sela da je sačeka. Tada su mladići počeli da ih verbalno zlostavljaju, a zatim su ih fizički napali.

- Jedna devojka je otišla u toalet, a druga je sela da je sačeka. Tada su mladići počeli da dobacuju, vređaju, a zatim su ih i fizički napali. Devojka koju je jedan od trojice udario u nos se onesvestila, te su je izneli iz kafića, a drugu su šutirali na ulici - objašnjava osoba koja je dobro upućena u ono što se događalo.

Devojka koja je zadobila udarac u nos onesvestila se i mladići su je izneli iz kafića, dok su drugu devojku šutirali na ulici. Povređena devojka je nekoliko dana kasnije morala da potraži lekarsku pomoć zbog bolova, što je dovelo do toga da zdravstveni radnici obaveste policiju o incidentu.

Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju je potvrdilo da je policija pokrenula istragu i naložila dokazne radnje. Više informacija o događaju očekuje se narednih dana. Prema rečima osoba koje su upoznate sa incidentom, devojke nisu poznavale napadače, koji su bili znatno mlađi od njih. U trenutku napada u kafiću je bilo još ljudi koji nisu reagovali.

Foto: RINA

Ilustracija

Ovaj događaj je izazvao oštre osude među građanima, a pojedinci su izrazili zabrinutost zbog nedostatka reakcije prolaznika i policije.

- Da li majke u Prokuplju još rađaju Topličane i potomke starog Jug Bogdana ili su se tu ipak pojavila neka nedonoščad koja svoju snagu pokazuju nad devojkama? Znaju li majke u Prokuplju i okolini da su vaspitale "heroje" koji nanose teške telesne povrede devojkama? Da li ih je sramota ili za sramotu nisu čuli - komentariše osoba koja je bliska sa jednom od devojaka, a kojoj je neshvatljivo da su muškarci tako iz čista mira pretukli devojke.

Sugrađani su apelovali na Policijsku upravu u Prokuplju, sud i tužilaštvo da adekvatno reaguju i privedu počinioce pravdi. Ovaj incident se ističe kao prvi ovakve vrste u Prokuplju, što je dodatno uznemirilo lokalno stanovništvo.

(Prokuplje press)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading