SLAO NEPRIMERENE PORUKE DEVOJČICI (13), PA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Muškarc (57) zadržan u pritvoru zbog nanošenja teških telesnih povreda, oštećenom (37) KRIVIČNA PRIJAVA!

Autor:

Hronika

18.06.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe je naloženo podnošenje krivične prijave protiv oštećenog.

SLAO NEPRIMERENE PORUKE DEVOJČICI (13), PA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Muškarc (57) zadržan u pritvoru zbog nanošenja teških telesnih povreda, oštećenom (37) KRIVIČNA PRIJAVA!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odlučio je zadržati osumnjičenog D.G. (57) u pritvoru tokom 48 sati zbog sumnje da je počinio tešku telesnu povredu prema oštećenom.

Incident je izbio nakon što je osumnjičeni saznao da je oštećeni slao neprimerene poruke 13-godišnjoj ćerki njegove partnerke. Osumnjičeni je došao ispred kafane u kojoj se oštećeni nalazio, gde ga je napao i naneo mu ozbiljne povrede.

Oštećeni je nakon napada prevezen u Urgentni centar gde su mu lekari utvrdili prelom četvrtog lumbalnog kičmenog pršljena i pucanje slezine, zbog čega je hitno operisan.

Dežurni javni tužilac će nakon saslušanja osumnjičenog odlučiti o daljim koracima, uključujući mogući zahtev za određivanje pritvora i nastavak istrage. Takođe je naloženo podnošenje krivične prijave protiv oštećenog A.J. (37) zbog krivičnog dela Polno uznemiravanje.

POLNO UZNEMIRAVANJE OD STRANE UČITELJA U PIROTU: Dodirivao devojčicu (7) "na skriveno mesto" kad izađu pred tablu da odgovaraju!

Podsećamo, žena iz okoline Despotovca je otkrila da je njena ćerka, zajedno s još dve drugarice, trpela polno uznemiravanje od učitelja tokom tri godine.

Iako je slučaj prijavila policiji pre pet godina, pravda je tek sad zadovoljena, kada je učitelj osuđen na dve godine zatvora. Majka je ispričala da je saznala za uznemiravanje tek kada je prisustvovala razgovoru o učitelju koji se neprimereno ponašao na časovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ao

18.06.2024 21:02

Pregazio ga bajo kao šleperom.😆