HUMANITARNO VEČE NA KALEMEGDANU ZA ANU: Hitno potrebna sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu!

Autor:

Vesti

26.06.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajem 2023. godine, kontrolni pregled je potvrdio progresiju bolesti.

HUMANITARNO VEČE NA KALEMEGDANU ZA ANU: Hitno potrebna sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu!

Foto: instagram/printscreen/zaanuspajic

Ana Spajić je u martu 2023. godine dijagnostikovana sa Non-Hočkin limfomom (C82.3 Lymphoma non Hodgkin folliculare gradus III a). Lečenje je započeto hemioterapijama u pet ciklusa, ali su terapije morale biti prekinute zbog intramuskularnog limfoma pronađenog u levoj potkolenici.

Krajem 2023. godine, kontrolni pregled je potvrdio progresiju bolesti. Nastavak lečenja nije dao željene rezultate, pa je otpočeto lečenje kortikosteroidima. Uočena je tumorska masa u pankreasu i jajniku, nakon čega je primenjena “off-label” terapija.

Budi i ti deo našeg tima, pošalji 1675 na 3030.

Početkom juna 2024. godine, stanje se pogoršalo, a bolest je progresivno napredovala. Ana sada hitno treba da nastavi lečenje na klinici u inostranstvu ciljanom personalizovanom terapijom.

Za nastavak lečenja, kao i za putne troškove, potrebna su joj značajna sredstva. Ana apeluje na sve humane ljude za donacije kako bi mogla nastaviti sa lečenjem.

 


.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading