"TERORISTA TUKAO SVOJU ŽENU": Otkriveni jezivi detalji o Milošu Žujoviću!

Autor:

Hronika

03.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato kako je Besa upoznala Žujovića i kada, ali se pretpostavlja da su se zbližili na internetu.

"TERORISTA TUKAO SVOJU ŽENU": Otkriveni jezivi detalji o Milošu Žujoviću!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Miloš Žujović, poznat i kao Salahudin, bio je predmet interesovanja meštana Plava u Crnoj Gori, koji su ga opisivali kao čudnu osobu. On je pokušao da ubije pripadnika srpske Žandarmerije, angažovanog na obezbeđenju ambasade Izraela 29. juna.

Međutim, šokirali su se kada je objavljen njegov identitet, posebno jer je njegova supruga Besa Plavljanka. Meštani su opisali Besu kao osobu iz čestite porodice Hadžović, koja je došla iz sela Zalelj, na samoj granici s Albanijom.

Brak sa Besom

Nije poznato kako je Besa upoznala Žujovića i kada, ali se pretpostavlja da su se zbližili na internetu. Iako je Žujović delovao kao osoba koja je povremeno gubila razum, malo se znalo o njihovom odnosu. Međutim, postoji informacija da je Žujović prošle godine pretukao Besu u njihovom stanu koji su iznajmili u Novom Pazaru. Nakon intervencije policije nije jasno kako se ova situacija završila, ali je poznato da njihov brak nije bio srećan.

- Besa je iz tihe, ne baš imućne, ali čestite porodice Hadžović. Njeni imaju desetoro dece! Mislim da je među njima pet ćerki, uglavnom poudatih, a jedna živi ovde u Plavu - priča meštanin dobro upoznat sa situacijom u njenoj porodici, koja je u Plav došla iz sela Zalelj, na samoj granici s Albanijom, i u naselju Glavica izgradila kuću, pa dodaje:

- Pretpostavlja se da su se zbližili na internetu... Ko zna pod kakvim okolnostima, ali, osim toga da je taj čovek delovao povremeno kao izašao iz pameti, o njima se nije ništa znalo. Doduše, dobri prijatelji porodice znaju da je Žujović prošle godine pretukao Besu u njihovom stanu koji su iznajmili u Novom Pazaru. Bila je povređena. Intervenisala je i policija. Nejasno je kako se to završilo, ali zna se da Besa s njim nije živela u srećnom braku. Čuo sam da je Besa u rodnoj kući roditelja, nisam je viđao.

Veze sa lokalnim vehabijama

U Plavu se spekuliše da se Žujović možda susretao s lokalnim vehabijama. Iako oni danas nemaju uticaj kao pre deceniju, kada su bili veoma prisutni u ovom području, nekolicina mladih Plavljana je poginula boreći se za Islamsku državu u Siriji. Plav je bio u epicentru pažnje javnosti kao jako uporište vehabija, a nekolicina mladih Plavljana poginula je boreći se za Islamsku državu u Siriji.

(Republika/Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading