DIRIGOVAO JE ZVEZDINOM SREDINOM, A SAD GA NEMA NI U PLANOVIMA NA MARAKANI: Afrikanac ide u komšiluk?!

Autor:

Sport

03.07.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gledaju kako da ga se reše...

DIRIGOVAO JE ZVEZDINOM SREDINOM, A SAD GA NEMA NI U PLANOVIMA NA MARAKANI: Afrikanac ide u komšiluk?!

Foto: Starsport

Fudbaler Kings Kangva, koji trenutno nije u planovima Crvene zvezde, mogao bi ovog leta da ode na pozajmicu u komšiluk, odnosno redove Borca iz Banjaluke. Prema informacijama portala ATV, šampion Bosne i Hercegovine je zainteresovan za usluge ovog fudbalera iz Zambije, što bi moglo da bude značajno pojačanje za ekipu koja će igrati ovog leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kangva je stigao u Crvenu zvezdu u julu 2022. iz Arsenal Tule, a prethodno je nastupao za Hepi Hart i Buildkon. Tokom prethodnih šest meseci nastupao je na pozajmici u Kortrajku, ali belgijski klub nije iskazao interesovanje za otkup ovog fudbalera, otvarajući prostor za njegov potencijalni prelazak u redove Borca.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kangva na prošlogodišnjim pripremama

Kangva je odlično započeo epizodu u Crvenoj zvezdi, u koju je stigao na preporuku Grofa Božovića. Svi su bili zadovoljni njegovim izlaganjima, međutim, onda je krenuo unazad. Koristio ga je trener Dejan Milojević posle naprasnog odlaska Dejana Stankovića i neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ipak, dolaskom Baraka Bahara, koji ga je odmah otpisao, izgubio je mesto u timu i potražio šansu u Belgiji. Sada će, po svemu sudeći, sreću nastaviti da traži u Bosni i Hercegovini.


Podsetimo, posle Ilića, Dalsija, Stojića i Pume, Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje u letnjem prelaznom roku Jung-Vo Seol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading