POGINUO MLADIĆ (21) NA GRADILIŠTU U BEOGRADU: Pao sa pet metara visine, NA MESTU OSTAO MRTAV!

Autor:

Hronika

04.07.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku.

POGINUO MLADIĆ (21) NA GRADILIŠTU U BEOGRADU: Pao sa pet metara visine, NA MESTU OSTAO MRTAV!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Jeziva tragedija dogodila se danas na gradilištu u Beogradu, kada je u Ulici Omladinskih brigada 100 radnik (21) pao sa pet metara visine.

On je nakon pada bio bez svesti, a lekari Hitne pomoći su konstatovali smrt.

Istraga je u toku.

Da podsetimo, još jedan radnik poginuo je prekjuče u Čanju, kada je usled jakog nevremena pao sa krana.

Naime, u Čanju, turski državljanin izgubio je život tokom snažnog nevremena koje je pogodilo Crnu Goru. Prema izveštaju Vijesti, radnik se nalazio u kranu koji se srušio usled orkanskih udara vetra. Ovo je drugi smrtni slučaj povezan sa nevremenom, dok je Tivćanin D.P. (60) stradao od udara groma na gradilištu golf terena na Luštici.

Stradali radnik, turski državljanin, bio je zaposlen kod izvođača na projektu Luštica bay. Nažalost, njegov život je izgubljen usled snažnog udara vetra koji je srušio kran na gradilištu. Trenutno, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Tivat obavljaju uviđaj, dok Više državno tužilaštvo preduzima radnje iz svoje nadležnosti.

Tog dana, oko 10 časova, Tivat je pogodilo veliko nevreme praćeno obimnim padavinama, jakim vetrom i grmljavinom. Primorski portal prenosi da je vetar u Baru iščupao delove drveća, dok su automobili pretrpeli oštećenja. Takođe, oluja je prouzrokovala oštećenja na više plovila u marini, dok je u luci došlo do rušenja tri dizalice i polomljenih pretovarnih mostova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading