HARALA JE ESTRADOM, PA NESTALA! U 38. godini upisala PSIHOLOGIJU, a evo kako danas izgleda! Retko ko ju je PREPOZNAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se sećate Ksenije Mijatović?

HARALA JE ESTRADOM, PA NESTALA! U 38. godini upisala PSIHOLOGIJU, a evo kako danas izgleda! Retko ko ju je PREPOZNAO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Tv Arhiva

Pevačica Ksenija Mijatović je krajem 90-tih i početkom 2000-tih bila jedna od najpopularnijih pop zvezda na ovim prostorima, a javnost je poznaje kao osobu koja je karijeru gradila bez skandala i tračeva. Povukla se u jeku popularnosti, nakon što je 2011. godine objavila album "Magija", što je sve šokiralo.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Arhiva

Ksenija MIjatović nekada

Ksenija je u 38. godini odlučila da upiše studije psihologije.

- Kad sam izdala album, brzo sam shvatila da sve što radim nije dovoljno. Nakon toga sam odlučila da upišem fakultet. Više ne zavisim od muzike, neću da snimam komercijalnu muziku za široke narodne mase. Srbija je zemlja u kojoj prednjači narodna muzika, i to sad više nego ikad. U jednom momentu sam shvatila da, ako želim da uspem, moram da se namećem na milion drugih načina. Odlučila sam da ne želim više da pevam ovde, neću da radim nešto što nije moje opredeljenje i da prihvatam pravila igre koja mi se ne sviđaju. Kako su godine odmicale i kako sam sazrevala, sve manje sam bila spremna na kompromise kad je muzika u pitanju. Nije stvar da li želim ili ne da se bavim muzikom, van tokova sam glavne igre koja se zove šou-biznis - pričala je ranije za domaće medije.

 

 

Nedavno se pojavila u jednom podkastu, gde je govorila o anksioznosti, a mnogi je nisu prepoznali. U nastavku ovog teksta možete pogledati kako Ksenija sada izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gordana

06.07.2024 11:15

Ova zena se svesno moli bogu.Upala je u neku vrstu sekte i ne zna gde udara.A njen bog uvek dodje po svoje.Cuvaj se zeno!