GORI STAMBENA ZGRADA U POŽAREVCU! Crn dim prekrio grad, jeziv prizor (VIDEO)

Autor:

Hronika

21.09.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrena stihija proždire krov zgrade

GORI STAMBENA ZGRADA U POŽAREVCU! Crn dim prekrio grad, jeziv prizor (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Danas popodne, na poslednjem spratu zgrade u Braničevskoj ulici u Požarevcu izbio je veliki požar koji je izazvao paniku među stanovnicima i prolaznicima. Na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci vatrene stihije, na kojima se vidi kako crni dim kulja iz zgrade, dok vatrogasci pokušavaju da obuzdaju požar.

Reakcija građana

Građani su bili zatečeni ovim događajem i mnogi su izrazili zabrinutost za svoju bezbednost i bezbednost svojih komšija. Mnogi su pohitali da pruže pomoć i podršku ugroženima, dok su se drugi brinuli da li ima povređenih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Intervencija vatrogasaca


Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i uputile se na mesto požara. Njihova hrabra intervencija bila je od presudnog značaja u suzbijanju vatrene stihije i sprečavanju daljeg širenja požara na okolne objekte.

Nepoznati uzrok požara

Za sada nije poznato šta je tačno izazvalo požar, ali nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile uzrok ovog incidenta. Važno je istaći da je brza reakcija vatrogasaca doprinela tome da niko nije povređen u ovoj nesreći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)



Ovaj događaj pokazao je važnost brze reakcije i koordinacije nadležnih službi u vanrednim situacijama. Vatrogasci su još jednom pokazali svoju hrabrost i posvećenost u zaštiti građana i imovine. Nadamo se da će istraga otkriti uzrok požara i da će se svi ugroženi što pre oporaviti od ovog traumatičnog iskustva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading