POGINUO POZNATI SPORTISTA: Izgubio život na jeziv način!

Autor:

Sport

21.09.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio život toku treninga,

POGINUO POZNATI SPORTISTA: Izgubio život na jeziv način!

Foto: Printscreen

Mladi sportista Kevin Pozo (24) izgubio je život tokom rutinskog treninga u Ekvadoru, što je izazvalo veliku tugu među sportskom zajednicom te zemlje. Pozo je bio poznat kao talentovani biciklista iz Ekvadora, a njegova smrt je potvrđena od strane Biciklističke federacije Ekvadora (FEC) u petak.

Nesreća se dogodila tokom uobičajenog treninga u gradu El Junkal, kada je Pozo naletio na automobil koji se kretao u suprotnom smeru. Izvori bliski porodici otkrili su da su povrede bile teške, te je mladi biciklista prebačen u bolnicu u glavnom gradu Kitu, gde je, nažalost, preminuo.

FEC je izdao saopštenje u kojem izražavaju najdublje saučešće i solidarnost porodici i prijateljima preminulog sportiste. Njihove reči odražavaju tugu i šok koji je zadesio biciklističku zajednicu u Ekvadoru.

- FEC žali zbog smrti Kevina Poza, bicikliste iz tima Sin Fronteras JN. Izražavamo najdublje saučešće i solidarnost njegovoj porodici i prijateljima. Neka počiva u miru - navedeno je u saopštenju FEC-a.

Javne ličnosti poput čuvenog ekvadorskog bicikliste Ričarda Karapaza, osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju i pobednika "Đira d'Italije" 2019. godine, takođe su izrazile svoju tugu putem društvenih mreža. Karapaz je opisao Pozoa kao sportistu koji je "pregažen dok je tragao za svojim snovima na biciklu", čime je naglasio težinu gubitka za biciklističku zajednicu.

 

 

Novinar Ernesto Almeida je preneo vest da je osoba odgovorna za nesreću uhapšena i odvedena na saslušanje, što je detalj koji baca svetlo na pravosudni proces koji će uslediti nakon ove tragične smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading