OVO JE PORODICA KOJA JE POGINULA KOD RAŠKE: Danijel i troje dece nastradali, Mirjana teško povređena!

Autor:

Hronika

21.09.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac sa troje dece otišao u smrt, majka Mirjana teško povređena

OVO JE PORODICA KOJA JE POGINULA KOD RAŠKE: Danijel i troje dece nastradali, Mirjana teško povređena!

Foto: Printscreen

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili putnički automobil i vozilo Vojske Srbije.

U ovoj tragičnoj nesreći život je izgubila petočlana porodica, među kojima su Danijel Lazović iz Novog Pazara, njegova deca, i njihova komšinica.

Supruga Danijela Lazovića, Mirjana Lazović Bugarić, jedina je preživela, ali je teško povređena.

Nesreća se dogodila danas oko 13 sati na Ibarskoj magistrali kod Ušća.

Saobraćaj na ovoj dionici, na putu Raška-Kraljevo, bio je blokiran nekoliko sati, što je izazvalo formiranje kolone duge čak 13 kilometara.

Republika

Foto: Facebook

Mirjana Lazović Bugarić i Danijel Lazović

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijel Lazović, koji je vozio automobil marke Ford, bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru.

On i njegova supruga, Mirjana Lazović Bugarić, takođe rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku pre nekoliko godina kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

Oglasila se Vojska Srbije

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

– Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

Ova tragedija potresla je celi Novi Pazar, gde su Danijel i njegova porodica živeli pre nego što su se preselili u Rašku. Posebno je bolna činjenica da su među stradalima troje dece.

MUP: Poginulo pet osoba

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena, saopštio je MUP Srbije.

 Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (1991), L. L. (2014), L. L. (2017), M. L. (2023) i D. K. (1997), dok je M.L. (1992) zadobila teške telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (1970) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije. 

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading