CECA ZBOG JEDNOG PITANJA PREKINULA INTERVJU! Došla na koncert Tee Tairović, pa odmah pojasnila koliko joj podršku daje (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pružila sam joj veliku podršku jer smo koleginice i naravno da se volimo, rekla je ona.

CECA ZBOG JEDNOG PITANJA PREKINULA INTERVJU! Došla na koncert Tee Tairović, pa odmah pojasnila koliko joj podršku daje (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Kako se sitno broji do početka koncerta Tee Tairović, majka pevačice Božica Malević, preuzbuđena je zbog koncerta, pa je otkrila za Republiku da je sve vreme na ivici suza.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Posle nje odmah se pojavila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je prekinula intervju kada se govorilo o pesmama koleginice, jer nijednu nije mogla da izdvoji kao omiljenu.

- Sve Teine pesme su mi super, tako da ne možete da očekujete da sad pred vama izdvojim samo jednu. Pružila sam joj veliku podršku jer smo koleginice i naravno da se volimo. Podršku pružam svim mladim ljudima, to je opšte poznato - rekla je ona za Republiku.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Ceca Ražnatović

 

Podsetimo, Teu Tairović je danas na konferenciju dopratio dečko a svojim ponašanjem je pokazao da je vrlo pažljiv prema njoj i da se ponaša kao pravi džentlmen. Svi prisutni su primetili kako je Ivan posvećeno pratio svaki njen korak, pokazujući podršku i pažnju prema popularnoj pevačici.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Ceca Ražnatović

 


Iako su mnogi bili znatiželjni da saznaju više o misterioznom Ivanu, Tea Tairović nije davala mnogo informacija o svom pratitelju. Ipak, njihova prisna interakcija i vidno prisno ponašanje sugerišu na to da između njih postoji posebna veza, bilo da je reč o ljubavi ili dubokom prijateljstvu.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Ceca Ražnatović

 


Osim što je najavila svoj veliki koncert, Tea je pokazala da je spremna da se posveti i medijima, te da sa njima podeli delić svoje priče i entuzijazma pred nastup koji će upriličiti večeras. Njen šarm i harizma su osvojili prisutne, a Ivanova podrška je samo dodatno upotpunila ovaj događaj.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading