TEU TAIROVIĆ OVO SAČEKALO PRED KONCERT! Otkrila kako se sad oseća, pa pomenula i majku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrenalin je prisutan u velikoj meri, tvrdi pevačica!

TEU TAIROVIĆ OVO SAČEKALO PRED KONCERT! Otkrila kako se sad oseća, pa pomenula i majku! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tea Tairović večeras održava prvi od dva zakazana koncerta u Areni u Beogradu.

Ona je za Republiku tik pred početak koncerta sumirala utiske sa proba, kao i to kako se sada oseća. Njena ekipa saradnika ujedno joj je priredila iznenađenje, pa je pred intervju dobila i tortu. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Moram da kažem da kao po običaju još nemam nikakav osećaj, ni adrenalin u toj meri – rekla je Tea, pa je nastavila:

- Ako otkrijem goste, onda neće biti iznenađenje. S obzirom na duete koje sam snimila, publika neće biti iznenađena. Moram da najavim za sutašnji koncert jedno veliko iznenađenje za sve koji vole muziku. Biće izvedbi nekih starih dueta koje publika voli, eto to neka bude iznenađenje. Moji najdraži ljudi imaju posebna mesta u publici, a u prvim redovima će biti fan pit odnosno oni koji najviše vole moje pesme.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Pevačica je otkrila i kako se spremala za spektakl.

- Opuštena sam i sada uopšte nemam nikakvu tremu, ali možda će me stići neki adrenalin kada budem morala da izađem na binu, što je negde i normalno - rekla je pevačica. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Inače, mlada pevačica Tea Tairović privlači pažnju svojim prvim od dva zakazana koncerta u Beogradskoj Areni, koji je privukao publiku iz svih krajeva Evrope. Uoči spektakla, Tea se obratila fanovima putem Instagram naloga, obaveštavajući ih o protokolu koncerta. Kapije će biti otvorene od 19 sati, a koncert počinje u 21 sat. Očekuje se da će ovi koncerti biti ispunjeni iznenađenjima za publiku, s obzirom na veliko interesovanje koje je izazvala.

- Povodom večerašnjeg koncerta, kapija će biti otvorena od 19 sati, koncert počinje u 21 sat. Srećno nam – poručila je Tea putem Instagram naloga. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading