LESOR IZAŠAO NA TEREN, CEO STADION POLUDEO! Kakva atmosfera pred meč Partizan - PAO (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u Atini

LESOR IZAŠAO NA TEREN, CEO STADION POLUDEO! Kakva atmosfera pred meč Partizan - PAO (VIDEO)

Foto: Instagram/euroleague/printscreen

Košarkaši Partizana se pripremaju za novi izazov na turniru "Pavlos Janakopulos", gde će odmeriti snage sa ekipom Panatinaikosa. Nakon uzbudljivog meča sa istanbulskim Efesom, gde su poraženi rezultatom 81:80, crno-beli žele da se vrate na pobednički put.

I pored činjenice da je jučerašnjom utakmicom između Cibone i Zadra (69:87) startovala nova sezona u okviru AdmiralBet ABA lige, košarkaši regionalnog vicešampiona i dalje se nalaze u pripremnom periodu, a poslednji kontrolni meč očekuje ih danas.

I to neće biti bilo kakav duel. Željko Obradović se vraća na mesto gde ga gledaju kao Boga, sa ekipom gde takođe ima isti status i igraće u fudbalskoj atmosferi pred 35000 ljudi.

Ali, osim njega, oči na prepunom stadionu Kalimarmaro biće usmerene i u još neke "glave" koje su branile boje i jednih i drugih, kao što je Matijas Lesor. Francuz je po izlasku na teren bio u neverici zbog prizora koji je video oko sebe. Dobio je ogromne ovacije od domaćih navijača i samo je ponavljao: "Ludilo, ovo je ludo". I zaista, nema šta, svojevrsni spektakl u Atini.

Meč između Partizana i Panatinaikosa zakazan je za 21 čas. Svi ljubitelji košarke moći će da prate ovaj susret u direktnom prenosu na kanalu Sport klub 1, gde će imati priliku da uživaju u vrhunskoj košarci i takmičenju između dva velika evropska kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading