ŽELJKO OBRADOVIĆ GLEDA I NE VERUJE: Partizan iz bizarnog razloga bez glavne zvezde krenuo put Atine

Autor:

Sport

19.09.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek ne zna 'de mu je pasoš, a treba da organizuje igru

ŽELJKO OBRADOVIĆ GLEDA I NE VERUJE: Partizan iz bizarnog razloga bez glavne zvezde krenuo put Atine

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana će tokom predstojećeg vikenda učestvovati na vrlo jakom pripremnom turniru u Grčkoj, gde će se susresti sa Efesom, Makabijem i domaćinom Panatinaikosom. Prvi rival crno-belih biće upravo grčki velikan, a trener Partizana, Željko Obradović, već je postao fokus medijske pažnje u Grčkoj budući da je sa "zelenima" osvojio pet od svojih devet titula prvaka Evrope.

Međutim, put grčke prestonice Partizan je otputovao osetno oslabljen bez čak petorice košarkaša. Kapiten Vanja Marinković nije krenuo put Atine, Ajzea Majk se oporavlja od povrede i neće ga biti ni na startu nove sezone, a sa ekipom nije ni Arijan Lakić. Uz njih trojicu na prestižnom turniru neće učestvovati ni mladi Aleksa Dimitrijević i Mitar Bošnjaković koji su ostali u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Kao da to nije bilo dovoljno problema za Željka Obradovića, dogodio se novi neverovatan peh. Verovatno prva zvezda novoformiranog tima, zahvaljujući sjajnim nastupima na Olimpijskim igrama, Karlik Džons, umalo da ne zaigra sa ekipom u Atini. A razlog je i više nego bizaran. Kako piše "pbg.news", reprezentativac Južnog Sudana je izgubio pasoš i nije krenuo zajedno sa ekipom put Atine. Klupska administracija je hitno reagovala i po ubrzanoj proceduri u komunikaciji sa američkom ambasadom obezbedila nove dokumente za igrača, pa će Karlik ipak kasno u noć sleteti u Atinu i biti na raspolaganju treneru Obradoviću za turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading