ŽENA DOJAVILA BOMBU U AVIONU DA BI SE OSVETILA MUŽU: Detalji drame u Podgorici!

Autor:

Svet

19.09.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan aviona je prijavio dojavu koja je rezultirala izolacijom aviona i udaljavanjem od putničkog terminala.

ŽENA DOJAVILA BOMBU U AVIONU DA BI SE OSVETILA MUŽU: Detalji drame u Podgorici!

Foto: Tanjug/MEDIABIRO

Danas popodne na podgorički aerodrom prinudno je sleteo avion poljske kompanije nakon dojave o postavljenoj bombi u avionu. Kapetan aviona je prijavio dojavu koja je rezultirala izolacijom aviona i udaljavanjem od putničkog terminala.

Srećom, ispostavilo se da je dojava bila lažna, a navodno je iza svega stajala osvetoljubiva žena koja je želela da se osveti svom suprugu.


Dojava o bombi stigla je nešto pre 17 časova, nakon čega su nadležni Aerodroma Crne Gore izolovali avion i sproveli kontrolu po propisanim procedurama u sinhronizovanoj akciji Uprave policije, aerodromskih i ostalih službi. Putnici su evakuisani, a avion je podvrgnut protivdiverzioni pregledu koji nije otkrio eksplozivnu napravu. Policija je obavestila tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici o celokupnom događaju.

Posada leta Varšava – Podgorica, poljske aviokompanije, obavestila je crnogorsku policiju o dojavi koju su dobili od zaposlenih na varšavskom aerodromu. Nakon sletanja aviona na aerodrom, policija je odmah preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti, a eksplozivna naprava nije pronađena.

Nadležni Aerodroma Crne Gore naglasili su da su svi putnici bili bezbedni tokom celog incidenta i istakli da nije došlo do zatvaranja Aerodroma Podgorica.

Kazali su da je avion izolovan i udaljen od putničkog terminala.

Svi ostali putnici su na bezbednom i ostale operacije se, za sada, realizuju nesmetano. Kontrola se sprovodi po propisanim procedurama u sinhronizovanoj akciji Uprave policije, aerodromskih i ostalih službi - piše u saopštenju.

(RTCG)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading