NUCCI TEI TAIROVIĆ POSLAO NAJVEĆU PODRŠKU PRED KONCERT, pa otkrio sve o duetu s Karleušom i Cecom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pevačice Božica Malević, preuzbuđena je zbog koncerta, pa je otkrila za Republiku da je sve vreme na ivici suza.

NUCCI TEI TAIROVIĆ POSLAO NAJVEĆU PODRŠKU PRED KONCERT, pa otkrio sve o duetu s Karleušom i Cecom! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Pevačica Tea Tairović večeras će u beogradskoj Areni održati svoj prvi koncert, a sutra 22. septembra drugi koncert. Pored porodice i prijatelja došle su i brojne kolege da je podrže, a među njima je bio i Nući.

On je pored podrške koju je uputio Tei, progovorio i o tome da li bi snimio duet sa Jelenom Karleušom ili Cecom Ražnatović uskoro.

- Snimio bih duet i sa jednom i sa drugom. Zašto da ne! Međutim, trenutno sam okupiran nekim drugim stvarima koje se tiču albuma - rekao je on za Republiku. 

Podsećamo, Kako se sitno broji do početka koncerta Tee Tairović, majka pevačice Božica Malević, preuzbuđena je zbog koncerta, pa je otkrila za Republiku da je sve vreme na ivici suza.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Nući na koncertu Tee Tairović

 

Posle nje odmah se pojavila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je prekinula intervju kada se govorilo o pesmama koleginice, jer nijednu nije mogla da izdvoji kao omiljenu.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Nući na koncertu Tee Tairović

 

- Sve Teine pesme su mi super, tako da ne možete da očekujete da sad pred vama izdvojim samo jednu. Pružila sam joj veliku podršku jer smo koleginice i naravno da se volimo. Podršku pružam svim mladim ljudima, to je opšte poznato - rekla je ona za Republiku.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Majka Tee Tairović

 

Podsetimo, Teu Tairović je danas na konferenciju dopratio dečko a svojim ponašanjem je pokazao da je vrlo pažljiv prema njoj i da se ponaša kao pravi džentlmen. Svi prisutni su primetili kako je Ivan posvećeno pratio svaki njen korak, pokazujući podršku i pažnju prema popularnoj pevačici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading